app man dene.. yada en kolayı oyun oynamadan önce telefonu resetle direk oyunu ac işe yarar bu arada oyun kac mb ki?free memory pogramını bulamadım:S aynı sorun bende de var.hafza az diyo ve oyunlar açılmıo
5 yıldır 6630 kullanıyorum en iyisi lcg jukebox6630a bi müzik çalar programı sölesene acil duacın olurum =)))
hiiç sanmıyorum dstum öle olaydı bu telefon cogu symbianları ezer gecerdı6630 un ramı çok düşük yüksek bir ram taktırabilirmiyim ne kadardır
yapman gerekenler:6630 telefonumun ekran ve menü yazı karakteri ince ve okunmayacak sekile dönüştü. çeşitli fontlardenedim yazı karakteri hiçdeğişmedi.soft format attım yine bir gelişme olmadı. Acil yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...
6630a bi müzik çalar programı sölesene acil duacın olurum =)))
türkçe karakterleri (ç,ğ,i,ş,ü ) çok kullanıyorsun olabilirsin.... operatörden kaynaklanan bir sorun yoksa ki zannetmem...Benim 6630 yazdığım 10 - 15 karakterlik kısa mesajları 3 yada 4 parçaya bölüp gönderiyor. Buda fazladan kontör gitmesine neden oluyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim?
UnlockMe tr s60 bu programı forumda bulabilrsin... kilit kodunu bu program bulabiliyor...slm nokıa 6630 telefonum var kilid kodunu bilmiyorum ne yapmalıyım.lütfen yardım şimdiden teşekürler