her türlü 6630 sorununu çözerim

Sponsorlu Bağlantılar

maveric51

Üye
s.a
kardeş bu 6630 sürekli reset atıo ne yapmak lazım

damarisa

Üye
Koyabiliyoruz ama programlı olanlar çok şarj götürüyo. Ben clocksaver isminde bir ek kullanıyorum çeşitli fonta ve büyük şekilde saat gösterio

bertoloji

Üye
6630 telefonumun ekran ve menü yazı karakteri ince ve okunmayacak sekile dönüştü. çeşitli fontlardenedim yazı karakteri hiçdeğişmedi.soft format attım yine bir gelişme olmadı. acil yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler...

EFE48

Üye
slm...
bende call recorder çalışmıyor buna uyumlu programı nereden bulabilirm...
teşekkürler..

badboydm

badboydm

Üye
6630 un ramı çok düşük yüksek bir ram taktırabilirmiyim ne kadardır

karadatlı

Üye
6630a bi müzik çalar programı sölesene acil duacın olurum =)))

commandanteche

Üye
free memory pogramını bulamadım:S aynı sorun bende de var.hafza az diyo ve oyunlar açılmıo
app man dene.. yada en kolayı oyun oynamadan önce telefonu resetle direk oyunu ac işe yarar bu arada oyun kac mb ki?

--------------- Ekleme ---------------

5 yıldır 6630 kullanıyorum en iyisi lcg jukebox

6630 un ramı çok düşük yüksek bir ram taktırabilirmiyim ne kadardır
hiiç sanmıyorum dstum öle olaydı bu telefon cogu symbianları ezer gecerdı

6630 telefonumun ekran ve menü yazı karakteri ince ve okunmayacak sekile dönüştü. çeşitli fontlardenedim yazı karakteri hiçdeğişmedi.soft format attım yine bir gelişme olmadı. Acil yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...
yapman gerekenler:
1 yedeklemeleri yap
2 bataryayı doldur
3 sım kart ve hafıza kartını cıkart
4 telefonun kapalı konumdayken yıldız+3+ yes tuşlarına basılı şekılde telefonu ac ve cıhaz normal acılana kadr elını cekme sakın!!
5 telefonun ilk aldıgın gun gıbı olacaktır. Hard format bu ;)

ali.oren

ali.oren

Üye

en iyisi bu kardes. 6630 için n90 musicplayer yazıyosun cıkıyo. Hem sorunsuz hemde galeriden sarkı açtığında direk calisıyo. Tek sorun eko yok ama ses kalitesi çok iyi...

ömür1978

ömür1978

Üye
Benim 6630 yazdığım 10 - 15 karakterlik kısa mesajları 3 yada 4 parçaya bölüp gönderiyor. Buda fazladan kontör gitmesine neden oluyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim?
türkçe karakterleri (ç,ğ,i,ş,ü ) çok kullanıyorsun olabilirsin.... operatörden kaynaklanan bir sorun yoksa ki zannetmem...

:bye2:slm nokıa 6630 telefonum var kilid kodunu bilmiyorum ne yapmalıyım.lütfen yardım şimdiden teşekürler
UnlockMe tr s60 bu programı forumda bulabilrsin... kilit kodunu bu program bulabiliyor...

alperen2233

alperen2233

Üye
aga bnm de srn war msj gnderdğmde msj gnderme başarsz şebeke serwislerini kontrol edn dyo nsl yapblrm yrdm

inek258

Üye
kardeşim benim telefonda(6630)galeride müzik açılmıyor bilinmeyen dosya biçimi diyiyor yardımcı olsan sevinirim kardeşim

ayhanfa

Üye
benim telefonun flashı .öldü yani versiyon yükseltirken elektrik kesildi. tel açılmıyor.ne yamalıyım simdiden teşekkürler kardeşim...

canınacakam

canınacakam

Üye
En ii si yeni tel almak. ama çoğu işlemi hard format çözüyor.(hart formattan sonra fabrika ayarlarını geri yukleyin)(Menü/AraçLar/ Ayarlar/TElefon ayarları/ genel/Orj. telefon ayarları)

İnternet bağlantı sorunuda şöyle oluyor
1-Turkcell için "wap yazıp 2222 ye gonder ayarları tekrar kaydedip res at telefona devam et"
2-Turkcell için "menü/bağlantı/wep/ayarlar/awrs.eişim noktası na girin turkcell wap ı "c" ye basın silin ve "wap yazıp 2222 ye gonder ayarları tekrar kaydedip res at telefona devam et"

BABİKE

6630 için televizyon prosu var ancak doğru dürüst çalısan yoq yani boşuna arama derim

vegalux

zip/rar dosyalarını x-plorer zaten açıyor. 6630 un kendi dosya yöneticisinden açamassın zip/rar dosyalarını
x-plorer yükle bi öle dene sorun devam ederse açmak istediğin zip/rar dosyası bozuktur ( kopyalama taşıma vb işlem sırasında)

diğer sorunları bana msj atabilirsiniz elimden geleni yaparım.... Konuyu açan arkadasa teşekkurler

reset atmayla karşılaşan arkadaşlar a müjdemi kötü hbr mi bilmem ama çaresi şu

En yakın telefoncuya gidip 10 tl karşılığında versiyon yükletip tüm hatalardan kurtulabilirsiniz.

76336796

Üye
arkadaşım benim 6630 um bir ara yere düştü ve ekran bir daha hiç gelmedi telefoncuya götürdük ekran değişti ama şimdi telefoncuya gitti gideli arasıra sanki telefon kendini yeniliyor gibi ekran anlık beyazlaşıyor ve eski haline dönüyor fakat bu olay çok tekrar ederse telefonda kendi zil sesleri dışında hiç bir sesi çalmıyor ve aramalarda da hiç ses gelmiyor telefonun titreşimi çalışmıyor, anlayan varsa bu işten lütfen yardım etsin

mstfgold10

Üye
merhaba arkadaşım bnm 6630 tel var ama yazı formatı silinmiş yani mesajlarda falan hep rakam yazıyor hiç harf yazmıyor...

bgursoy

bgursoy

Üye
    Konu Sahibi
mstf telefonunu formatla eğer olmassa telefonunu güncellemeyi dene derim

arkadaşlar bu arada yeni telefon aldım E52 herkese tavsiye ederim eski 6630 dan bildiğim kadar yardım edicem 6630 varken bu konuyu açmıştım :oke:

haltayyy

Üye
s.a bnm 6630 a mesaj geldiğinde ekranda mesaj ibaresi çıkmıo ve genel durumdayken mesj gwldi seside yok sadece mesajlara grip geldiğinde öle grüyorum ekrana gelmiyor ancak mesajlarımdan öğreniyorm yardm edin

kaya68100

kaya68100

Üye
:oke:kardeş 6630 da internetten nasıl video izleyebiliriz.video yu indirmeden..

bgursoy

bgursoy

Üye
    Konu Sahibi
6630 da internetten video izlemek yok diye biliyorum

haltayy telefonuna format at derim :D

compso

Üye
6630da hafıza kartından geri yükle yaptım yalnışlıkla ve belli mesajlar,özellikle son aldığım 20-30 civarı mesaj silindi..bunu kurtarma şansım varmı?..yani o mesajları tekrar görme şansım??..

Üst Alt