her türlü 6630 sorununu çözerim

Sponsorlu Bağlantılar

oves_tr

oves_tr

Üye
Nokia 6630.Ekrandan kullaklık simgesi gitmiyor.Telefonla normal şekilde görüşme yapamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

La_Edri

Üye
Üstad merhaba,benim 6630 da şöyle bir sorun var Kungfu panda oyununu yükledim oyun normalde çalışıyor ama ekran yarım gösteriyor yani oyuncu karakterleri aşağıda kalıp gözükmüyorlar acaba sorunbizim tel.demi yoksa oyundamı sorun var....şimdiden teşekkürler..........

quicksharet

Üye
Merhaba, benim 6630 telefonum hatsız şekilde çalışıyor. Tercihlerden genel, dışarıda, toplantıda vs. moduna geçmiyor. Format attım, fabrika ayarlarına döndürdüm, kullandığım hattı değiştirdim çözüm olmadı. Taktığım sim card larını başka tlf. larda kullanabiliyorum ama 6630 da kullanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...

darbex

Üye
mp3'leri zil sesi olarak atayamıyorum desteklenmeyen dosya bicimi diyor nasıl cozebilirim bu sorunu??

Emir

Emir

Üye
:) Kolay gelsin iyi sorun çözmeler :)

vacco

Üye
usta bu telefonda kulaklkla müzik dinlerken kulaklık butonuna bastığmızda şarkı değişiyormu??

--------------- Ekleme ---------------

birde ben 2.el tel alcamda 6630 mu 7610mu yoksa 6670mi alayım bana yardımcı olurmusunuz??

sevkg

sevkg

Üye
:bye2:slm nokıa 6630 telefonum var kilid kodunu bilmiyorum ne yapmalıyım.lütfen yardım şimdiden teşekürler

sagokeshcengo

Üye
telefonun sarz gostergesi kafasına gore hareket ediyo

berber_33

Üye
6630 un şarj sorunu var sıfır bataryanın bile 1 gün şarjı gidiyor.cevaplarsan çook sagol

jaws_67_

Üye
6630 sensör ışğı yanmıo dolayısıyla tus takımı ısklarıda yanmıo nasl yardımcı olblrsnz sımdıden tskkri.....!

Dj Tayyip_61

Dj Tayyip_61

Üye
slm beyler ben 6630 telefonumun sürümünü güncelledim ama ingce kaldı ne önerirsiniz????

eerrmmaann

Üye
arkadaşlar benim tel 6630 tel donuyor ve restliyor.birçok virüs programını denedim sorunu çözemedim yardımlarınızı bekliyorum şididen teşekkür ederim

mfkanarya

Üye
kilit kodunu unuttum yardımcı olabilir misin

berber_33

Üye
kardeş benim6630 un aşrz entegresinde sorun varmış onu nasıl halledeeriz?

mehmet0247

mehmet0247

Üye
eski versiyonu yüklerim kardeş

wara26

Üye
pes 2009 istiyorum

sakarakın

Üye
6630 da mesaj okurken tel ndn kapanır

cHucKy4421

Üye
6630 qüncelleştirdikten sonra yapancı dil nasıl türkçe yapicaz ?

demodekral

Üye
telefonumun basa konuş çalışmıyo ne yapabiliriz.

Üst Alt