her türlü 6630 sorununu çözerim

Sponsorlu Bağlantılar

asedme

asedme

Üye
benim 6630 da ekran çizgileniyor hafiften tüm 6630 larda var sanırım telefoncudakilere baktm hepsinde çizglenme var acaba telefon sorunumu bu modelmi böyle

--------------- Ekleme ---------------

663o umun ekranı çöizgileniyor hafif telşefoncudaki tüm 6630 larda bu vare acaba modelmi boyle yok sa teldemi sorun var ekran ısıgı azaldıgında cizgiler belirginleşiyor ısıkta daha cok görünüo yardım edermsn

gecokral

Üye
benim telefon java oyunları açmıyo onu nasıl halledebiliriz ?

pılot01

Üye
SLM ARKADAŞIM BEN 6630 TELEFONUMA GİDEN VE GELEN GÖRÜŞMELERİ KAYDEDEN PROĞRAM TotalRecall die bir PROĞRAM YÜKLEDİM PROĞRAM ÇALIŞIYOR FAKAT PROĞRAMIN AYARLARINDAN OTOMATİK KAYITA EVET DEDİĞİM ZAMAN TELEFONU KAPATIP TEKRAR AÇINCA TotalRecal ana münüsü geliyor bu menünün gelmesini engelliyebilirmiyim şimdiden tşk ler

zordaglar2

zordaglar2

Üye
6630 da mp3 ler zil sesi olmuyor

psiko_42

psiko_42

Üye
ya bende de bilgisayardan attığım program ve oyunlar dosya yönticisinden yüklenmiyor nasıl yaparım veya hangi programı yüklersem olur

bi yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimiden çok tşkr

leventnurel

Üye
resim önizlemede sorun var açmıyor resimleri görebiliyorum ama ön izlemeye alınca sorun diyor problem nasıl cözebiriz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkr

kaan2222

kaan2222

Üye
mp3ler zil sesi olmuyorsa mp3lerin digital klasöründe olup olmadığını kontrol et eğer digital klasöründe ise format at problem çözülür.

mrismail

mrismail

Üye
Benim 6630 yazdığım 10 - 15 karakterlik kısa mesajları 3 yada 4 parçaya bölüp gönderiyor. Buda fazladan kontör gitmesine neden oluyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim?

huseyinnn

Üye
Benim 6630 yazdığım 10 - 15 karakterlik kısa mesajları 3 yada 4 parçaya bölüp gönderiyor. Buda fazladan kontör gitmesine neden oluyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim?
aynı sorun bende de var ve bi çözüm bulamadım buna lütfen yardım edinnn..

aa-tolga

aa-tolga

Üye
6630 a güncelleme yaptım
türkçe dil seçeneği kayboldu ne yapabilirim?
*#0000# yazınca ne yazdığını bana verdiğim linke yaz.
buradan yeni dil kodu secerek tekrar güncelle

Lınk:

http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html

aynı sorun bende de var ve bi çözüm bulamadım buna lütfen yardım edinnn..

bu türkçe karakter kullandığınız için eski telefonlarda oluyor.Yeni flash atarsan belki düzelir.

kundullu

Üye
kardeş 6630 menüde çok yavaş ilrliyor ne yapabilirim

vegalux

Üye
bemn 6630 da zip ve rar dosyalı progrmlr bozuk deniyor..neden? yardmcı olun ltfen...tssklr

BABİKE

Üye
Türçe tv programı acil

habbuj

habbuj

Üye
ya benim 6630 da internete bağlanamıyorum wapa girdiğim zaman sunucu bağlantısı gerekiyor diyo ewet diyorum turkcell wap ile bağlanıyor diyo sonra şöyle bir yazı çıkıyor paket veri: paket veri bağlantısı yok yardımcı olur musun?şimdiden teşekkür ederim

asedme

asedme

Üye
bu adamın bişeyden anladıgı yok

habbuj

habbuj

Üye
benim soruma niye cevap gelmedi haklısın asedme kardeş

emre_ergin

Üye
türkçe dil ölmüş o tel. elfatiya okuyun

asedme

asedme

Üye
habbuj sen turkcellden tekrar wap ayarlarını al

aslanzafer

Üye
bende 6630 var mobil medya pleyer yükledim seri no istiyo bulamadımda yardımcı olurmusun

Üst Alt