Her şeye rağmen yine Nokia!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SuaT6027

SuaT6027

Üye
kendıme n8 almıstım nısanlılma 3gs.. suan tellerı degıstık 3gs bende... suan sıze bunun acıklamasını yapmayacam aa kısacası: N8 BURNUMDA TUTUYORR :D :D symbıanı ozledım... oyuzdenn nokıa dıyorum ve susuyorum.. hersyyle kabulum ::D:D :D

• Beğen
Tepkiler: Quaresma53

Türe

Türe

Üye
e 2011 de satis yuzdesi dustu diyor portalda :hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
symbian candır diyom kimse dinlemiyor

• Beğen
Tepkiler: m.edip
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Nokia iyidir.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
e 2011 de satis yuzdesi dustu diyor portalda :hmmm

düşen % akıllı telefonlar için olan sanırım
konudaki tüm telefonlarla ilgili
bu arada aslında ben pek Nokia ya rağbetin azaldığını sanmıyorum sadece piyasaya çok çeşitli android telefon dağıtıldı (t10, t20, t11, vodafone telefonlar falan) bunların rakamlarından dolayı bir değişim var operatörlerden Nokia satan yok şuan nerdeyse bir tek 701 vodafone ile geliyor işte başka da tek tük varsa var bu tarz kampanyalar

Quaresma53

Quaresma53

Üye
nokia yı kimse geçemez aga alayı hikaye ;)

m.edip

m.edip

Üye
arkadaşlar nokia şu an symbian da tek sayılır android kullanan bir sürü marka var bu normal yinede forever nokia :D

matchlessss

matchlessss

Üye
IDC tarafından yapılana açıklamaya göre cep telefonu pazarında yeni şekillenme oluştu. Apple sürpriz yaparak cep telefonu pazarında 3. sıraya yerleşmeyi başardı.Tabloya baktığımızda ilk sırada oldukça kötü dönem geçiren Nokia’yı görüyoruz. Nokia lider olsa da 2010 senesinde 453 milyon adet telefon satarken, 2011 senesinde 417 milyon adete gerilemiş durumda. Bu rakamlarla 2010 senesinde %32.6 olan pazar payının 2011 senesinde %27′e düştüğünü görüyoruz.İkinci sırada ise Güney Kore’nin en büyük elektronik üreticisi olan Samsungyer alıyor. Samsung 2010 senesinde 280 milyon adet ile %20.1 olan pazar payı, 2011 senesinde 329 milyon adet ile %21.3′e ulaşmış durumda.Üçüncü sırada iPhone ve iPad ile fırtına gibi esen son yılların yükselen değeri Apple’ı görüyoruz. Apple 2010 senesinde 47.5 milyon adet ile %3.4 olan pazar payını, 2011 senesinde 93.2 milyon adetlik satış ile %6′ya çıkarmayı başardı. Apple’ın bu yükselişle, %96.2 gibi inanılmaz bir yükseliş yaşadığını görüyoruz.Dördüncü sırada ise LG var. Güney Kore’li teknoloji devi de düşüş yaşayanlar arasında. 2010 senesinde 116.7 milyon adet ile %8.4′lük pazar payına sahip ve üçüncü sırada iken, 2011 senesinde satışları düşerek 88.1 milyon adete gerilemiş durumda. Pazar payı da %5.7 olarak gerçekleşmiş.LG %24.5 oranında gerileme ile en çok düşüş yaşayan şirket olmuş.Beşinci sırada Çinli dev ZTE’yi görüyoruz. ZTE 2010 senesinde 50.5 milyon adet satış gerçekleştirirken, 2011 senesinde 66.1 milyon adete ulaşmış durumda.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Kendi kendinize bir şeyler uydurup buraya yorum yazmışsınız.Birkaç kişide bu yorumu beğenmiş.İşin burası beni ilgilendirmiyor.Konumuza gelelim ben kimseyle dalga geçmedim.Nokia dünyanın telefon üreten 2. markası.O zaman da telefon pazarında fazla kişi olmadığı için 1110,5110,3310 gibi cihazları satarak dünya devi oldu.Şuan bu cihazları kullanan birçok kişi var.Ama bu cihazlar eskiye göre rağbet gören cihazlar olduğu için bunları karşılaştırmak mantıksız.En az 2010 yılı ve sonrasında çıkan cihazlarla ilgili bir sıralama yapılsaydı daha mantıklı olurdu.

bkz.(şuan raflarda Nokia 101,100,1280) gibi cihazlar var.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4304673]Kendi kendinize bir şeyler uydurup buraya yorum yazmışsınız.Birkaç kişide bu yorumu beğenmiş.İşin burası beni ilgilendirmiyor.Konumuza gelelim ben kimseyle dalga geçmedim.Nokia dünyanın telefon üreten 2. markası.O zaman da telefon pazarında fazla kişi olmadığı için 1110,5110,3310 gibi cihazları satarak dünya devi oldu.Şuan bu cihazları kullanan birçok kişi var.Ama bu cihazlar eskiye göre rağbet gören cihazlar olduğu için bunları karşılaştırmak mantıksız.En az 2010 yılı ve sonrasında çıkan cihazlarla ilgili bir sıralama yapılsaydı daha mantıklı olurdu.

bkz.(şuan raflarda Nokia 101,100,1280) gibi cihazlar var.
[/QUOTE]
Dalga geçmedin mi ?
"1000 tane 3310 toplasan ;
1 tane Iphone 4 etmez"
Bu ne demek ?

osikaan95

Üye
tonla param olsun gene nokia alırım nokia yı seviyorum...

TheMadness

TheMadness

Üye
nokiadan sırf os yüzünden nefret ettim iphone5 çıkınca alacağım. İphone fanı değilim. Symbiandan daha stabil ve hızlı ayrıca uygulama çok ;)

----------Eklendi @ 09:00:09 ---------- Yazıldı @ 08:59:28 ----------

nokiayı kötülemiyorum.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
nokiadan sırf os yüzünden nefret ettim iphone5 çıkınca alacağım. İphone fanı değilim. Symbiandan daha stabil ve hızlı ayrıca uygulama çok ;)

----------Eklendi @ 09:00:09 ---------- Yazıldı @ 08:59:28 ----------

nokiayı kötülemiyorum.
4S yeni çıktı hemen çıkmaz daha bir kaç senesi var .

cyber

cyber

Üye
5.3 inç tablet mübarek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt