papakudioflu
Emekli Yönetici
Ben okey nedir bilmem , Iphone nedir bilmem ben anca 3310 nedir bilirim parayla adam olunmayacağını bilirim .
bende kara mizahla onu anlatmaya calışıyorum tabi anlayana elektronik işi maddiyata dayanır gücün yettigini alırsın aldıgından memnun kalmazsan kürkçü dükkanına geri dönersin adamsan hoş karşılanırsun yok degilsen geldigin yere geri dön derler adama nereye giderse gitsin hoş karsılanmaz adam olamayanlar
Herkes onun gibi baba parasıyla geçinmiyor . Herkes alın teriyle parasını biriktirip 3310 , 1280 yetiyorsada 2700 , 5130 alıyor yani alt segment kullananları aşağılamasına gerek yok .
Aynen...Kısaca alın teriyle alınan 3310 , baba parasıyla alınan Iphone 4S ' ten bile üstündür bunu unutmayın .
Kısaca alın teriyle alınan 3310 , baba parasıyla alınan Iphone 4S ' ten bile üstündür bunu unutmayın .
Durum vahimm paşamızı fena kızdırdılar...eyvallah derim bu söze kardesim
Apit";4296282' Alıntı:Tamam kusura bakmayın herkes kendince haklı. Dostlar keşke nokia androidle anlaşsaydıda nokiada kalsaydık. Ya da belleyi var gücüyle desteklemeliydi.
evet nokia ucuz telefonlardan da çok kazanıyor eee avrupa dışında ülkelerde maddi sorunlar var o yüzden düşük fiyatlı telefonlar çok tutuluyo
Senin gelir durumun gayet iyi herhalde Kontorlü hat la iphone4 kullanan zihniyet i anlamıyorum 2 ay önce iphone4 ü mü sattım şarj ı gitmiyor diye şu an Nokia 603 kullanıyorum ve aylık faturam 140Tl. ve üzeri sence konuşmadan kısıp iphone 4 alamazmıyım ? söylediğim gibi cebinde kontör alıcak parası olmayıp kontörlü iphone kullanıcılarına karşıyım.
Aynen sana katılıyorum.söylediğim gibi cebinde kontör alıcak parası olmayıp kontörlü iphone kullanıcılarına karşıyım.
aynenıphone hava atanlar için zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?