takozali
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu windows phone olayına iyice ısınmaya başladım başlarda pek bir elektirik alamamıştım aslında ama sanırım c6-01 den sonraki telim wphone(nasıl iphone varsa bizdede wphone var ingilizce silah kelimesini de çağrıştırıyor sanki wphone bu kısaltmayı sevdim) olacak.
Peki sana bir şey soracağım ? Herkesde Iphone alacak para var mı ?
ForeverAlone";4295499][FONT="Tahoma' Alıntı:Ama hala diğer şirketleri geçemez.Toplam telefon kullanımına değil.Toplam akıllı telefon kullanımına bakacaksınız.
Şayet 1000 Tane 3310
Bir tane iPhone 4 etmez...
Akıllı telefon satışlarını göz önüne almak daha mantıklı olur diyorsunda sen mantıklı konuşmuyorsun ki 2011 yılında Nokia 3310 0 olarak satılıyor muydu ki o da dahil olsun ve sen bu kadar sevmiyorsun Nokia' yı burada işin ne her konuda oynadığın oyunları sayıyorsun ben gelsem İphone bölümüne Nokia kırılmıyor çok sağlam kasalı desem senin hoşuna gider mi ??
Bu arada Forever durumu olmayanların telefonlarını toplasan Iphone etmez diyorsun ya senden 1000 tane değil 1 milyon toplasak adam etmezsin dalga geçmeye hakkın yok !
Bluetooth yookla oglim sobacı önce tele bi entegre radyo koyun la. Bu devirde radyosuz telmi olur oglim da get kendi bolümüne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?