rrtt1995
Üye
Her şey Paraylamı birazda bedavacı takılalım :)
BEDAVA DİYE ALIP ALIP TEŞEKKÜR ETMEYENE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM ALINTI BİLE OLSA EMEĞE SAYGI LÜTFEN
1-)Bedava Office 2007 Görsel Eğitim seti
2-)Ücretsiz Kuran-ı Kerim CDsi
Kur'an-ı Kerim CD'si talep etmek için
NOT!!!
Dünyanın neresinden olursa olsun tüm talepler imkanlar ölçüsünde karşılanmakta ve ücretsiz olarak gönderilmektedir.
Yurt dışından Kur'an-ı Kerim CD'si talep edecek gönüllülerin tereddütte kalmasına mahal yoktur.
3-)Sevgili LT dostlarim ilk önce
4-)Arkadaşlar Bileniniz Vardır Belki Ama Ücretsiz SMS Gönderebileceğiniz Bir Site Var
Sitede Gönderirken Gönderen Yerine isterseniz Numara isterseniz İsim Yapabiliyorsunuz.
Örneğin
------------
Gönderen : YAPIKREDI
Mesaj : KREDI KARTINIZINA 20.08.2010 SON ODEME TARIHLI 7.456.02 TL ODEMENIZI YAPMANIZI RICA EDERIZ. YAPIKREDI
-----------
Gibi Arkadaşlarınıza veya ailenize şaka mesajları atabilirsiniz
5-)İstediğiniz zaman, istediğiniz yerde, istediğiniz kadar hem de hiçbir ücret ödemeden
Photoshop, Access, Powerpoint, Word, Excel programlarını öğrenmek ister misiniz?
Ücretsiz olarak Photoshop, Access, Powerpoint, Word, Excel,Access programların öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki linke tıklamanız yeterli!
Resmi bir web sitesidir.
Amaç; başta öğrenci ve öğretmenler olmak üzere isteyen herkesin bu projeden yararlanarak kendilerini bu alanlarda yetiştirmelerini ve geliştirmelerini sağlamaktır.Tamamen ücretsiz olup kişinin dilediği kadar yararlanabilmesi imkanı sunulmuştur.
6-)
Cevaplar:
1. Salon 1. Film: Kurtlarla Dans 2. Film: Bisiklet Hırsızları 3. Film: Kızgın Boğa 4. Film: Kaplan ve Ejderha 5. Film: Esaretin Bedeli
2. Salon 1. Film: Trafik 2: Film: Cehennem Silahı 3. Film: Akıl Defteri 4. Film: Arka Pencere 5: Film: Rezervuar Köpekleri
3. salon 1 gol 2 bodyguard 3 guguk kuşu 4 maymunlar cehenneminden kaçış 5 oyuncak hikayesi
4. salon da: 1.gladyatör 2.eşkiya 3. taksi şoförü 4.cesur yürek 5.yağmur adam
5. Salon 1 köstebek 2 Kara şövalye 3 Akıl Oyunları 4 vampirle görüşme 5 sınav
Not: Film ler bazen yer değiştiriyor ona göre cevaplara bakıp seçiniz. sonundaki formu doldur kodu al.
(Şahsen denedim babamın telefonunda cuma günü yapmıştım salı günü aktif olucaktır dedi 1 günlük 100 kontör/20 tl kullandım)
NOT: Halen geçerlimidir onu tam olarak bilmiyorum.
7-)Lacoste parfüm denemesi(numune)
Yanlızca adres bilgilerinizi
- LACOSTE Challange
- LACOSTE Touch of Pink
- LACOSTE Love of Pink
Parfumlerinden birinin ücretsiz samplenız kapınıza gelsin.
Formu doldurduktan sonra çıkan takip kodunu kayıt edip ,
İnanmayanlar için bana gelenler
ÖNEMLİ NOT:
1,2,3,7 için verdiğiniz adresler için en ufak bir kötü düşünceniz olmasın 7 tane başlıktakilerin 7sinide aldım ve hiçbir sorun olmadı kendim aldım almasam paylaşmazdım heralde
1,2,3,7 için posta ile geliyor ve sadece 1.cisinde kargo parası ödüyosunuz diğer hepsi BEDAVA!!!!!
TAMAMEN ALINTIDIR SADECE LACOSTE PARFÜMLERİN RESMİ BANA AİTTİR!!!!
1-)Bedava Office 2007 Görsel Eğitim seti
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2-)Ücretsiz Kuran-ı Kerim CDsi
Kur'an-ı Kerim CD'si talep etmek için
e-posta adresine iletişim bilgilerinizi (açık adresinizi) içeren bir e-posta gönderiniz!NOT!!!
Dünyanın neresinden olursa olsun tüm talepler imkanlar ölçüsünde karşılanmakta ve ücretsiz olarak gönderilmektedir.
Yurt dışından Kur'an-ı Kerim CD'si talep edecek gönüllülerin tereddütte kalmasına mahal yoktur.
3-)Sevgili LT dostlarim ilk önce
üye olup ondan sonra degişen bannerlerden gördügüm banner gelince tıklayım adınız,soyadınızı,adresiniz,telefon numaranizi ve siteye üye olmak için kullanıdğınız e-posta adresini göndermeniz yeterli...(Ben şahsen aldım normal gazetelerden verilen 3d gözlük)
4-)Arkadaşlar Bileniniz Vardır Belki Ama Ücretsiz SMS Gönderebileceğiniz Bir Site Var
Sitede Gönderirken Gönderen Yerine isterseniz Numara isterseniz İsim Yapabiliyorsunuz.
Örneğin
------------
Gönderen : YAPIKREDI
Mesaj : KREDI KARTINIZINA 20.08.2010 SON ODEME TARIHLI 7.456.02 TL ODEMENIZI YAPMANIZI RICA EDERIZ. YAPIKREDI
-----------
Gibi Arkadaşlarınıza veya ailenize şaka mesajları atabilirsiniz

5-)İstediğiniz zaman, istediğiniz yerde, istediğiniz kadar hem de hiçbir ücret ödemeden
Photoshop, Access, Powerpoint, Word, Excel programlarını öğrenmek ister misiniz?
Ücretsiz olarak Photoshop, Access, Powerpoint, Word, Excel,Access programların öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki linke tıklamanız yeterli!
Resmi bir web sitesidir.
Amaç; başta öğrenci ve öğretmenler olmak üzere isteyen herkesin bu projeden yararlanarak kendilerini bu alanlarda yetiştirmelerini ve geliştirmelerini sağlamaktır.Tamamen ücretsiz olup kişinin dilediği kadar yararlanabilmesi imkanı sunulmuştur.
6-)
Cevaplar:
1. Salon 1. Film: Kurtlarla Dans 2. Film: Bisiklet Hırsızları 3. Film: Kızgın Boğa 4. Film: Kaplan ve Ejderha 5. Film: Esaretin Bedeli
2. Salon 1. Film: Trafik 2: Film: Cehennem Silahı 3. Film: Akıl Defteri 4. Film: Arka Pencere 5: Film: Rezervuar Köpekleri
3. salon 1 gol 2 bodyguard 3 guguk kuşu 4 maymunlar cehenneminden kaçış 5 oyuncak hikayesi
4. salon da: 1.gladyatör 2.eşkiya 3. taksi şoförü 4.cesur yürek 5.yağmur adam
5. Salon 1 köstebek 2 Kara şövalye 3 Akıl Oyunları 4 vampirle görüşme 5 sınav
Not: Film ler bazen yer değiştiriyor ona göre cevaplara bakıp seçiniz. sonundaki formu doldur kodu al.
(Şahsen denedim babamın telefonunda cuma günü yapmıştım salı günü aktif olucaktır dedi 1 günlük 100 kontör/20 tl kullandım)
NOT: Halen geçerlimidir onu tam olarak bilmiyorum.
7-)Lacoste parfüm denemesi(numune)
Yanlızca adres bilgilerinizi
adresine girerek ;- LACOSTE Challange
- LACOSTE Touch of Pink
- LACOSTE Love of Pink
Parfumlerinden birinin ücretsiz samplenız kapınıza gelsin.
Formu doldurduktan sonra çıkan takip kodunu kayıt edip ,
adresinden samplenızın nerede olduğunu takip edebilirsiniz...İnanmayanlar için bana gelenler

ÖNEMLİ NOT:
1,2,3,7 için verdiğiniz adresler için en ufak bir kötü düşünceniz olmasın 7 tane başlıktakilerin 7sinide aldım ve hiçbir sorun olmadı kendim aldım almasam paylaşmazdım heralde
1,2,3,7 için posta ile geliyor ve sadece 1.cisinde kargo parası ödüyosunuz diğer hepsi BEDAVA!!!!!TAMAMEN ALINTIDIR SADECE LACOSTE PARFÜMLERİN RESMİ BANA AİTTİR!!!!