Her şey İstanbul'a kaldı: 2-1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Her şey İstanbul'a kaldı: 2-1
Şampiyonlar Ligi Play Off 1. Turu'nda Fenerbahçe, Spartak Moskova'ya deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Spartak Moskova'nın gollerini Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Emenike (59) ve Komarov (69) atarken Fenerbahçe'nin golünü, Fener'e geldiğinden beri çıktığı maçların çoğunda gol atan Hollandalı yıldız Kuyt (65) kaydetti.

2. dakikada Kombarov’un soldan ceza alanı içine ortaladığı topu altı pas içinde kaleci Mert kontrol ederek tehlikeyi önledi. Bu dakikalarda Spartak Moskova tehlikeli ataklarını sürdürmeye devam etti. 12. dakikada ceza alanına atılan tehlikeli pasta kaleci Mert zamanında çıkarak, hareketlenen Emenike’den önce topa hakim olarak önemli bir tehlikeyi önledi. Yine Spartak Moskova 24. dakikada Fenerbahçe kalesinde tehlikeli oldu. Sağdan Makeev’in ortaladığı topa arka direkte Bilyaletdinov’un gelişine sert vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

Bu dakikalardan sonra Fenerbahçe biraz daha ağırlığını ortaya koydu. 35. dakikada Fenerbahçe’nin rakip ceza alanına taşıdığı topa yarım vole vuruş yapan Sow meşin yuvarlağı direğin üzerinden auta gönderdi. Fenerbahçe'nin en teklikeli atağı ise 42. dakikada geldi. Mehmet Topal’ın rakip savunma arkasına gönderdiği pasta soldan ceza alanına hareketlenen Hasan Ali Kaldırım’dan önce kaleci Dykan çıkarak ayağıyla topu uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda Fenerbahçe yine dengeli oyunu korudu. Top bir Spartak Moskova kalesinde bir Fenerbahçe kalesindeydi. 56. dakikada Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz sağ kanattan ceza sahası içerisine gönderdiği ortaya Cristian Baroni harika bir kafa vuruşuyla topu köşeye gönderdi ancak Spartak Moskova kalecisi Dykan aynı güzellikte topu çelmeyi başardı. 59. dakikada sağ kanattan Kombarov'un ceza sahası içerisine yerden gönderdiği ortaya Fenerbahçe'nin eski oyuncu Emenike dokundu ve topu ağlara gönderdi: 1-0.

Altın çocuk Kuyt yine sahnede

Fenerbahçe yediği golün ardından çabuk toparlandı. 65. dakikada Selçuk ceza sahası içerisine giren Sow'a güzel bir orta yaptı. Sow takım arkadaşı Kuyt'a kafayla topu indirdi. Topu önüne alan Kuyt düzgün bir vuruş yaparak takımına eşitliği getiren golü kaydetti: 1-1.

Eşitlik uzun sürmedi

Spartak Moskova, Fenerbahçe'nin golünden 4 dakika sonra bir kez daha öne geçti. McGeady'nin sağ kanattan ceza sahası arkasına gönderilen kornere ilk golün asistini yapan Kombarov ayağına oturan topa düzgün bir şut vururak takımını bir kez daha öne geçirdi: 2-1.

Geri kalan dakikalarda Spartak'ın atakları yoğunlaştı. Fenerbahçe'de ara ara ataklarla rakibinin savunmasını korkutsa da her iki takımda gol bulamadı ve ilk maç Spartak Moskova'nın 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Pozisyon dahi vermeden 2 tane çok ucuz gol ... gol atmamız gerçekten büyük avantaj oldu ... spartak in öyle abartılacak bir takım olmadığını bir kez daha görmüş olduk ...

Evet iş kadıköy e kaldı ... Bundan sonra herşey bizim elimizde ...
Kendi evimizde zaten yenemiyorsak şampiyonlar liginde işimiz yok demektir ...
Başarılar Fenerbahcemize ... ;)

El-CD

El-CD

Üye
Kuyt'ı çok beğeniyorum cidden kalitesini gösteriyor.

• Beğen
Tepkiler: kaanslmz
kaanslmz

kaanslmz

Üye
evet kuyt harika :oke: ayrıca stoch da oynarsa çok iyi olur ama hocamız oynatmıyor nedense

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Aykut kocaman in bu aralar ciddi anlamda ateşle oynuyor ... Kendine gelmeli kesinlikle.

Ne yaptığıni eminim bu aralar kendi de bilmiyor ...

• Beğen
Tepkiler: kaanslmz

ssercan

Üye
Aykut Aziz'den emir almaktan bıkmış sanırım kendi sonunu hazırlıyor. Fener elendiğinde istifa edeceğini düşünüyorum. Alex twitterdan yine göndermelerde bulunmuş. Severim Alexi ama kibiri bı oyuncu olmaya basladi. Her oynatilmadigi mac sonrası teknik direktöre göndermelerde bulunuyor.
Turu moskova gecer diyorum. Fener cok iyi bı top oynayıp sasirtmazsa beni.

caglar b

caglar b

Üye
aslında fener 4-3-3 yerine 4-4-2 oynama amacı güden (bakın oynayan demiyorum zaten 4-2-3-1 oynayan bir takımdık) bir takım olsa elindeki bu kadroya daha uygun olur gibi geliyo. Bu arada büyük konuşmayım ama avrupa ligine gidecez gibi

hidayet02

hidayet02

Üye
Alex-Aykut Kocaman Çatışması Tüm Gazete Manşetlerinde Yerini Almış... Bu Çatışma Fenerbahçe'yi Çok Yıpratır. Demedi Demeyin...

'Davut

'Davut

Üye
1 gol atarsak zaten turu atlarız.... Gol yiyeçeğimizi sanmıyorum...:oke:

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
1 gol atarsak zaten turu atlarız.... Gol yiyeçeğimizi sanmıyorum...:oke:

son oynadıgı gaziantep maçına bakılırsa zor o defans hatalarını yine yaparlarsa emenike affetmez diye düşünüyorum hatta yine öyle oynlarlarsa spartak fark bile atabilir gaziantep forvetleri beceriksiz :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...