Her sarışın Apt.l değildir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Her sarışın Apt.l değildir
Delikanlı uçakta güzel bir sarışının yanına düşmüş.Hemen sarkmış sarışına; 'yan yana otururken muhabbet edilirse seyahat çok kısa sürer,hadi konusalım ' demiş.

Sarisin okuduğu kitabi yavaşça kapatarak 'ne üzerine konuşmak istersin' demiş. Delikanlı 'valla bilmem ki mesela nükleer enerjiye ne dersin?'

Sarisin; 'enteresan bir konu, olabilir , ama önce sana bir soru sorayım...At inek ve geyik ayni şeyi yerler..yani ot. ama çıkartırlarken geyik küçük parçalar halinde, inek lappadanak parçalar halinde, at da pişmaniye topları gibi çıkartır.

Neden olduğunubiliyor musun ?' delikanlı ; 'valla en ufak bir fikrim yok' demiş, bunun üzerinesarisin; ' bir b.ktan anlamazken nükleer enerjiyi nasıl tartışabileceğini zannediyorsun ?'

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, hakan.c, Samsun55'' ve 4 diğerleri

fnldstntn

Üye
Guzel oturtmus kapagi...

batuone

Üye
:D.

zaza

zaza

Üye
kapak işte budur:ehe

Dafny

Dafny

Üye
bir tane de benden
uçakta adamın yanına bir sarışın oturmuş . adam da biraz eğlenmek için ''selam.bir oyun oynamaya var mısınız?'' demiş. kadın ''nasıl bir oyun?''diye sormuş . adam da açıklamış . '' ben size soru soracagım bilemezseniz bana 5 euro vereceksiniz , siz bana soru soracaksınız ben bilemezsem size 50 euro vereceğim.'' kadın kabul etmiş ve başlamışlar
adam: ay ile dünya arasındaki uzaklık ne kadardır?
kadın 5 euro vermiş ve şunu sormuş '' tepeye 3 ayakla tırmanıp 4 ayakla aşağı inen şey nedir ?''
adam bulamamıs ve cıkarıp 50 euro vermiş. Kadin parayi kibarca alip cantasina koyarken adam merakla sormus:

-Cevap ne?

Kadin tek kelime etmeden cantasini acmis ve 5 dolar cikarip adama uzatmis...
:d:

Utku

Utku

Üye
bir tane de benden
uçakta adamın yanına bir sarışın oturmuş . adam da biraz eğlenmek için ''selam.bir oyun oynamaya var mısınız?'' demiş. kadın ''nasıl bir oyun?''diye sormuş . adam da açıklamış . '' ben size soru soracagım bilemezseniz bana 5 euro vereceksiniz , siz bana soru soracaksınız ben bilemezsem size 50 euro vereceğim.'' kadın kabul etmiş ve başlamışlar
adam: ay ile dünya arasındaki uzaklık ne kadardır?
kadın 5 euro vermiş ve şunu sormuş '' tepeye 3 ayakla tırmanıp 4 ayakla aşağı inen şey nedir ?''
adam bulamamıs ve cıkarıp 50 euro vermiş. Kadin parayi kibarca alip cantasina koyarken adam merakla sormus:

-Cevap ne?

Kadin tek kelime etmeden cantasini acmis ve 5 dolar cikarip adama uzatmis...
bu daha güzel:oke:

Samsun55''

Samsun55''

Üye
sarışınları severim :ehe
nedeseler kızamıyorum bunlara :kop:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Güzel demiş :ehe:ehe

Cimcime senin fıkra da iyiydi :ehe

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
dikkat edelim bundan sonra:ehe

Dafny

Dafny

Üye
nerden cıktı bu cimcime ya :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:ehe

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt