Her fırsatta Türklere sözlü saldırı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

paradox1299

Üye
    Konu Sahibi
Her fırsatta Türklere sözlü saldırı..
:sn: Arkadaşlar, 1-2 hafta önce Youtube'de bi video izlerken yorumlarda Türklere karşı ağır saldırılar gördüm. Saldırıyı yapanlar özellikle bir yunan ve bir ermeni. Yaklaşık iki haftadır bunları cevapsız bırakmıyorum. Ancak toplu bi şekilde cevaplarsak tek başıma cevaplamaktan daha etkili olacağını düşünüyorum. Bu düşünceme katılıyorsanız biraz ingilizcenizde varsa yorumlarınızı yapmanız için bağlantıdaki videonun play tuşu hariç herhangi bir yerine tıklayın ve videonun youtube'deki arayüzüne gidin.. Şimdiden teşekkürler..

http://www.youtube.com/watch?v=sO7phfKkLf4

keremerson

keremerson

Üye
Sövmek yetersiz kalır o şerefsizlere

kurt bey

kurt bey

Üye
bizlerde aynını onlara yapıyoruz. Ne farkımız kaldıki yani :)

paradox1299

Üye
    Konu Sahibi
Ya bunlar her alakasız ortamda Türkler hakkında atıp tutuyorlar. Ve akıllanrıca bizi tanımayanlara bizi kendi istedikleri gibi tanıtıyorlar. Mesela bu video Nazil Almanyası ile ilgili ama ne hikmetse yorumlarda Türklerede pay çıkarılıyor.Atatürk Mussolini ve Hitlerin öğretmeniymiş... Ne neandartel olmadığımız kalmış , ne katil , ne barbar ! Biz karanlık çağ insanıymışız! Eğitimsiz , kültürsüz olduğumuz için gittiğimiz heryere kan ve katliam götürmüşüz....

Gelde cevapsız bırak hadi bakalım! Bizi böyle tanıtıyorlar arkadaşlar. Ve biz hiçbirşey yapmadığımız için meydanda istedikleri gibi at koşturuyorlar. Kendi ağzıyla planlarının çok güzel işlediğini anlatıyor..
Bilmiyorum ama hadlerini aşıyorlar.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Sinek küçüktür ama mide bulandırır ..

Nazy

Nazy

Üye
Ben varım zaten nezamandır ingilizce idman yapamıyodum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt