Her Çeşit İPHONE 4S için Yazı Tipleri (%100 denendi)

Sponsorlu Bağlantılar

ozan72

ozan72

Üye
    Konu Sahibi
Her Çeşit İPHONE 4S için Yazı Tipleri (%100 denendi)

Arkadaşlar Merhaba,
Öncellikle şunu belirtmek istiyorum,Aşağıda açıklamış olduğum yöntemi kendi telefonumda denedim.
Sizler için tek tek özenle seçtiğim 41 Font serisini paylaşmak istiyorum.
İphone 4S modelinden birçok çeşit bulunduğu için bazıları biraz kabarık font olarak durabilir.
O yüzden İlk önce verdiğim dosyayı indirip,rar dosyasından çıkarın.
Daha sonra Dosya açıklamasındaki Yükleme nasıl yapılır? açıklamasını okuduktan sonra fontlar dosyasına girip beğendiklerinizi telefonunuza aktarabilirsiniz.
Kesinlikle telefonunuzda çalışacaktır.Elinizde kaçak orjinal iphone v.b bir model var ise deneyebilirsiniz.
Bu sadece kaçak orjinal iphone modelleri için çalışıyor anlamına gelmiyor.Süriye v.b ülkelerden kaçak orjinal iphonelerde çalışıyorsa orjinal iphone modellinde kesinlikle çalışması lazım.
Çünkü bu yakın ülkelerden gelen iphone modelleri hem dokunmatik hemde bazı uygulamaları yönünden benziyorlar.
Bazen uygulamaları ile oynanınca kaçak iphone modeline bile uygulayabiliyorsun.Sizin de düşünebileceğiniz gibi uğraştırma istiyor.Ancak bu verdiğim yazı tiplerini kolaylıkla kaçak orjinal iphone v.b modellerinde kullanabilirsiniz.Dosya da vermiş olduğum yazı tiplerini beğenmediyseniz internet üzerinden bilgisayar için olan fontlardan beğendiğinizi indirip kullanabilirsiniz.İnternet üzerinden indirmeniz halinde yine aynı şekilde yüklemeyi yapacaksınız.
Telefonunuza nasıl yükleceğinizi indireceğiniz dosyanın içerisinde açıklama olarak verdim.Açıklamayı sizin en iyi anlayabileceğiniz şekilde yazmaya çalıştım.Dosyada kesinlikle virüs v.b birşey yoktur.Ancak sorumluluk kabul etmiyorum.Bana güvenenler yüklesin ya da indirdikten sonra virüs taramasından geçiriniz.

Dosya indirme Adresi:

İndireceğiniz dosyanın boyutu: 11,98 Mb

• Beğen
Tepkiler: Jomolocco

Jomolocco

Jomolocco

Üye
güzel paylasım ama en iyisi genede kendi fontu :oke:

ozan72

ozan72

Üye
    Konu Sahibi
güzel paylasım ama en iyisi genede kendi fontu :oke:

evet haklısın.bende kendi telefon yazı tipimi yine değiştirdim.Ancak bazı arkadaşlar değişik yazı tiplerini uygulamak istiyor.Mesela Samsung Dokunmatik üst model telefonlarda ayarlarda yazi tipini değiştirme bulunuyor.Bizim bu iphone 4 telefonlarda olmadığı için paylaşmak istedim.ayrıca yorum için teşekkürler.

burakc1907

Üye
çakmalarda çalışmaz heralde :D

Mert K.

Üye
Öncelikle Teşekkürler. Çin iphone 4'de Çalışmadı Neden ?

ozan72

ozan72

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle Teşekkürler. Çin iphone 4'de Çalışmadı Neden ?

Sayın Mert,

Ek'te vermiş olduğum dosyalar tarafımca denenmiştir.Siz hangi yöntemle telefonunuza aktarmayı deniyorsunuz.Bu konuda hakkında biraz daha bilgi verirseniz sevinirim.Çünkü bazı arkadaşlarımız usb kablo yöntemi,bluetooth,hafıza kartı gibi farklı yöntemleri kullanıyor.Bi de benim vermiş olduğum yazı tiplerini mi yoksa elinizde var olan yazı tiplerini mi deniyorsunuz.Size tavsiyem ilk önce ek'te sunduğum yazı tiplerini deniyerek uyumlu olup olmadığını kontrol etmenizdir.Benim dosyalar telefonunuza uyuyor ise daha farklı yazı tipleri indirmeniz gerekebilir.İlk önce benim yazı tiplerini denerseniz.Size yardımcı olmaya çalışacam.Şimdiden kolay gelsin.

Mert K.

Üye
Cevapladıgınız İcin Tesekkür Ederim. Sizin Yazı Fontlarını Uygulamak İstemiştim USB Kablosu İle Attım. Anlattıgınız Gibi de Yaptım Olmadı...

ozan72

ozan72

Üye
    Konu Sahibi
Cevapladıgınız İcin Tesekkür Ederim. Sizin Yazı Fontlarını Uygulamak İstemiştim USB Kablosu İle Attım. Anlattıgınız Gibi de Yaptım Olmadı...

Mert,senin için yeni bir upload ekledim.Aşağıda verdiğim rar dosyasını indir ve dene umarım bu sefer olacaktır.

Dosya boyutu; 3.25 Mb

Mert K.

Üye
Kardes Olmadı Ya Neyse :D

ozan72

ozan72

Üye
    Konu Sahibi
Kardes Olmadı Ya Neyse :D

Senin iphone biraz daha farklı bir sisteme sahip sanırım.Çünkü bunların çok ama çok çeşiti var.Elimde olsa halledebilirim ama yanımda olmadığı için tam olarak sistemini tuturamadım sanırım.Bu konuda yardımcı olamıyacam. :)

Üst Alt