Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün(Cuma) hepsiburadadan 2 tane Philips Shm1900 kulaklık siparişi verdim. Parayı havale yaparak yatıracam ama cumartesi-pazar ptt kapalı. Sitede 2 iş günü havale yapılmazsa sipariş iptal edilir yazıyor. Cumartesi-pazar iş günlerine dahil değil de mi ? Bir de diyelim pazartesi havaleyi yaptım. İş bankasını seçtiğim için 30 dakikada işlem tamamlanıyor. Kargo ne zaman elime ulaşır ?
L-LumieRe
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
güzel olur..
aparatı sayesinde hemde usb bellek olarak kullanabilirsin
Dün(Cuma) hepsiburadadan 2 tane Philips Shm1900 kulaklık siparişi verdim. Parayı havale yaparak yatıracam ama cumartesi-pazar ptt kapalı. Sitede 2 iş günü havale yapılmazsa sipariş iptal edilir yazıyor. Cumartesi-pazar iş günlerine dahil değil de mi ? Bir de diyelim pazartesi havaleyi yaptım. İş bankasını seçtiğim için 30 dakikada işlem tamamlanıyor. Kargo ne zaman elime ulaşır ?
İş günleri hafta içi günlerdir. Hafta sonları sayılmaz. Kargo süresi değişiyor. İstanbulda bulunan Hepsiburada, benim için ürünü kargoya verdikten 2 gün sonra ürün Ağrı'ya geliyor.