Tavsiye hepsi burada geri ödeme hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

kelooo

Üye
    Konu Sahibi
hepsi burada geri ödeme hakkında
iyi akşamlar hepsi burada dan 19.12.2014 tarihinde lg g3 siparişi verildi karttan para çekildi ama banka onaylamadığı için cihaz gelmedi 15 günden beri paramın iadesini bekliyorum hepsi burada biz yatırdık diyor banka sistemde yok deyip hepsi burada yı aramamı söylüyor 15 gündür hep aynı kartın hesabı da kesildi şu an 1563 tl borcluyum ne yapmam lazım yardım edin lütfen

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bankaya gideceksin müdür ile görüşme yapacaksın kardeşim. Benim de bir ara tempobet ile böyle sorunum olmuştu. Para kazanıp çektiğin zaman iade gibi yatırıyorlardı. Para bankaya giriyor fakat havuzda kalıyor sisteme girmiyor. Hepsiburada dan gönderildiğine dair işlem numarası talep et bu işlem numarası ile bankaya git. Kesinlikle işlem numarasını alman lazım

kelooo

Üye
    Konu Sahibi
Bankaya gideceksin müdür ile görüşme yapacaksın kardeşim. Benim de bir ara tempobet ile böyle sorunum olmuştu. Para kazanıp çektiğin zaman iade gibi yatırıyorlardı. Para bankaya giriyor fakat havuzda kalıyor sisteme girmiyor. Hepsiburada dan gönderildiğine dair işlem numarası talep et bu işlem numarası ile bankaya git. Kesinlikle işlem numarasını alman lazım
birde onu deniyelim bakalım ne olacak teşekkürler

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bulunur bir çaresi rica ederim

KayraBey

KayraBey

Üye
Nasıl oluyor ki bu anlamadım... Hb parayı çekiyor banka onaylamıyor? Banka neyi onaylamıyor? Paranın çekilmesini mi? Yoksa senin G3 almanı mı :p Yahu çekilen paranın neresini neyini onaylamıyor anlamadım.Bilgilendirin beni lütfen.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Para çekiliyor fakat hepsiburada banka onay vermedi diyor. Yani banka parayı çekmiş fakat bunu hb hesabına aktarmamış

kelooo

Üye
    Konu Sahibi
çekilen parayı değil tek çekimi onaylamıyor taksitte yapmıyor hb sözde banka kabul etmedi diye parayı hesabıma geri yatırıyor ama ortada ne para var ne cihaz yani havadan bi lg3 cihaz parası yatırmak durumunda kalıyorum işte böyle dede :p :)

furkankaya559758

Üye
Hepeiburada'nın çalıştığı banka şubesini ara. Bilgisayara geçmemiş olabilir. Büyük ihtimalle şubeden kaydı çıkar.

98farom98

98farom98

Üye
Bi hal çaresi bulunur inşallah

• Beğen
Tepkiler: kelooo

kelooo

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bakalım 2 3 güne netleşecek inşallah

• Beğen
Tepkiler: 98farom98