Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizcede Böyle Değilmi? Paylaşılmayan Bilgi, Gizlenen Saklanan Bilgiyi Bir Tek Senin Yada Benim Bilmemizin Ne Anlamı Var?
Ben Bu Aralar Net Ortamında Genellikle Tv'lere Kafayı Takmış Durumdayım Symbian Genel Bölüme Bildiğim Araştırdığım Kafaya Takıpta Bulduğum Tüm Tv Url'lerini Paylaştım Paylaşmayada Devam Ediyorum. Benden Eksilen Bişey Yok Bildiklerimi Başkalarında Bilmesi Hoşuma Gidiyor
İşte Hayat Paylaştıkça Güzel
Misal Sen Kalkıp Milletten Destek İstemek İçin Konu Açtınya, Emin Olki O Açtığın Konulardan, Her Soruya Verilen Cevaplardan Sadece Sen Değil Yüzlerce Belkide Binlerce Kişi Yararlandı
Ben de Senin Gibi Yazdıkça Yazasım Geliyor
Dahada Yazacaktım Ama Artık Aile Modu
Hanım Atıştırmalık Bişeyler Getirdi Çağırıyor
Teşekkürler MAXİCEP ve DEĞERLİ PAYLAŞIMCI ARKADAŞLAR
Sizcede Böyle Değilmi? Paylaşılmayan Bilgi, Gizlenen Saklanan Bilgiyi Bir Tek Senin Yada Benim Bilmemizin Ne Anlamı Var?
Ben Bu Aralar Net Ortamında Genellikle Tv'lere Kafayı Takmış Durumdayım Symbian Genel Bölüme Bildiğim Araştırdığım Kafaya Takıpta Bulduğum Tüm Tv Url'lerini Paylaştım Paylaşmayada Devam Ediyorum. Benden Eksilen Bişey Yok Bildiklerimi Başkalarında Bilmesi Hoşuma Gidiyor
İşte Hayat Paylaştıkça Güzel
Misal Sen Kalkıp Milletten Destek İstemek İçin Konu Açtınya, Emin Olki O Açtığın Konulardan, Her Soruya Verilen Cevaplardan Sadece Sen Değil Yüzlerce Belkide Binlerce Kişi Yararlandı
Ben de Senin Gibi Yazdıkça Yazasım Geliyor
Dahada Yazacaktım Ama Artık Aile Modu
Hanım Atıştırmalık Bişeyler Getirdi Çağırıyor
Teşekkürler MAXİCEP ve DEĞERLİ PAYLAŞIMCI ARKADAŞLAR