Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi hep ben yardım istiyorum bu sefer gelin ben size yardım edeyim :) eveeeeet yardım edebilirim sıkıntısı olana
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi Byhaydar' Alıntı: ayak serçe parmağımı sehpaya çarptım çok ağrıyo ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... hıımmm cok ilginç ve tıpta müdahalesi olmayan bir durum söz konusu acaba ne yapsak
Byhaydar' Alıntı: ayak serçe parmağımı sehpaya çarptım çok ağrıyo ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... hıımmm cok ilginç ve tıpta müdahalesi olmayan bir durum söz konusu acaba ne yapsak
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi .Behzat Ç.' Alıntı: acı çekiyorum Genişletmek için tıkla ... ilacın bende o zaman neyin var bakalım...
.Behzat Ç.' Alıntı: acı çekiyorum Genişletmek için tıkla ... ilacın bende o zaman neyin var bakalım...
.Behzat Ç. Üye 10baros10' Alıntı: ilacın bende o zaman neyin var bakalım... Genişletmek için tıkla ... Aşığım
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi papaz her zaman pilav yemez maxirabit deel mi - - - Eklendi - - - .Behzat Ç.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bana iğneleme yapıyorarkadaş
papaz her zaman pilav yemez maxirabit deel mi - - - Eklendi - - - .Behzat Ç.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bana iğneleme yapıyorarkadaş
.Behzat Ç. Üye 10baros10' Alıntı: papaz her zaman pilav yemez maxirabit deel mi - - - Eklendi - - - bana iğneleme yapıyorarkadaş Genişletmek için tıkla ... Yardım ediceksin diye geldim etmiyorsun ama - - - Eklendi - - - Bas damarlarıma sızlasın
10baros10' Alıntı: papaz her zaman pilav yemez maxirabit deel mi - - - Eklendi - - - bana iğneleme yapıyorarkadaş Genişletmek için tıkla ... Yardım ediceksin diye geldim etmiyorsun ama - - - Eklendi - - - Bas damarlarıma sızlasın