Hep aynı muhabbetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mavrick

Üye

hanefi sen a diyosan biz b anlamayız ki sen bada yı kotülemissin o zaman yorumunun sonuna ekliceksin baska beklentiniz varmı milletde ona göre yorum yazsın

--------------- Ekleme ---------------

bu aydın hocanın fw sindemi? ben sadece msn var sanıyordum!

aynen, zaten hub premium standart facebook ve msn chat özelliği var bütün dünyada

fati144

Üye
teşekkür

Arkadaşlar badanın suan en byuk eksikligi ne (veya neler) ? Tabiki de uygulama ve flas p. 10.1 destegi.Eger bada daha iyi tanıtılıcaksa bunu bada 2.0 la yapıcaktır.Yeni gelicek ozellikler ile tabikide.Bu ozellikleri telefonun donanımına bir şey katıcakmıs gibi bakmayın.Sistem değişikligi yeni bir kaç özellik olarak bakın.Nasıl ki win xp kullanırken heyecanla win 7 beklediysek oyle bir durum soz konusu(sadece bir ornek.fazla takılıp bir tutmayın.biri pc biri tel ).Programcılara daha iyi tanıtılırsa 2.0 ile uygulama destegi artar.Benım gorusum budur.Ve en buyuk + olarak 2.0 da flash player 10.1 destegi gelmesidirki buda buyuk bir olaydır.Zaten dunyada galiba tek işletim sistemi kullanmaktadır.Bukadar da tartısmaya gerek yok bence ve kalp kırmaya da gerek yok durduk yere.Duzgun duzgun tartısılsın ıste ne bu sert tavırlar (:

iphone4 de çalışan bir çok 1GB seviyesinde oyun var

Kolay Gelsin

Flah 10.1 gelmiyor. FlashLite 4 geliyor beğenmediğimiz N8 de de var o. Sınıf atlatmayacak telefona yani

Kolay Gelsin

cefriohm

Üye
Mesela bu yayını 8500 den izlemek için hangi yazılım gerekir. flash işareti çıkıyorda

izleyebileceksiniz artık yani

gereksiz şeyler uydurup bu platformda beni kötülemeyeceksin
samsung konusunda herkez ne kadar iyi olduğumu bilir ve konşma yaparken rütbeni bil.

düşük donanımda android yine rezalet olmuyor ....

ya siz ne istiyorsunuz anlamadım bada 2.0 waveye gelsin bu seferde bada os 3.0 gelmiyecekmi diyeceksiniz hele bir bada 2 gelsin gidişatı görelim ondan sonra kararı verin ya satın yada satmayın.su 1 yıl içinde neler görecez bakalım bekleyin samsung 2011 bada yılı olacak diyor
suan n8 kullananlar yırtınıyor gamelofta oyun yok diye badaya hiç yoktan gameloft iyi oyun cıkardı simdiye kadar.waveye cıkan oyunların cogu n8 de bile yok sükredin.

mavrick

Üye
iphone4 de çalışan bir çok 1GB seviyesinde oyun var

Kolay Gelsin

Flah 10.1 gelmiyor. FlashLite 4 geliyor beğenmediğimiz N8 de de var o. Sınıf atlatmayacak telefona yani

Kolay Gelsin

iphone 4 oldugunu bende duydum ama sorun çıkarıyor gerek yok diyenler var

eaagent

Üye
bi 2.0 çıksın sonra karar verelm napcağmza hiç tartşmayn şmdi. Yani iki tarafında rezl olma durumu var çünk. nolcgnı hç bilemeyz adamlar telefn yapıolar sonuçta onlardan daha iyi bilcek halimiz yok çkarrlar 2.0 ı öyle bi çkarrlar k 1gb oyunda kaldırır döşerler uygulmaları 2.2, 2.5 die gider bada gelişir, yada çkarrlar 2.0 ı bi işe yaramaz geldğyle kalrz. o yuzden şmdi tartşmanın manası yok müneccim değiliz sonçta

sonys119

Üye
izleyebileceksiniz artık yani

gereksiz şeyler uydurup bu platformda beni kötülemeyeceksin
samsung konusunda herkez ne kadar iyi olduğumu bilir ve konşma yaparken rütbeni bil.

Senin zaten bole konuşabilmen kibirlenmendendir bunu yazdıklarnı okuyan herkes anlar, bunu biliyoruz rütbe meselesine gelince daha çocuksun kendini süpermen ,batman hissetmen normal o yaşdasın
cevapda vermicekdim ama nese bidaha konuşrken haddini bilde konuş herlade burayı tsk zatennetin binbaşı sanıosun kendini .)

HotBiber

Üye

xavxmaxi

Emekli Yönetici
foruma gereksiz başlık açılıyor hep,olan birşeyi araştırmak yerine niye yeni başlık açarlar anlamam doğrusu..

konu başlığıyla tartışılanın ne alakası var anlamış değilim

ayrıca samsung yazılım konusunda rezalet bunu kimse savnmaya kalkmasın ama bizdekide bi umut nabalım ) bende wave kullanıcısıyım ne olursa olsun seviorum telefonumu sanırım sevmekte zorundayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...