Henry Fenerbahçe'de!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Henry Fenerbahçe'de!
İddiaya göre, sarı-lacivertli yöneticiler Fransız yıldızın menajeriyle el sıkıştı. Dünya Kupası'ndan sonra da Henry ile yüz yüze görüşülüp, imzalar atılacak.
Fenerbahçe kalitesi tartışılmayacak bir golcü için çalışmalarını aralıksız sürdürürken dün ortaya atılan bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Bu müthiş haberin kaynağının Fenerbahçeli bir yöneticinin olduğunun öğrenilmesi ise iddianın doğruluğunu sorgulanamaz duruma getirdi adeta. İddiaya göre, transfer listesinde birbirinden ünlü golcüler bulunan sarı-lacivertli ekip, Barcelona ile yollarını ayıracak olan Henry'yi renklerine bağlamak üzere. Hafta sonunda gizlice görüşülen Thierry Henry'nin menajeriyle prensipte anlaşma sağlandı.
Fransa Milli Takımı ile Dünya Kupası 'nda bulunan ve daha önce Fenerbahçe'ye pek sıcak bakmayan Henry, arkadaşı Anelka ile görüştükten sonra fikir değiştirdi. Anelka'nın sarı-lacivertli kulüp ve Türkiye ile ilgili övgü dolu sözlerinden etkilenen 33 yaşındaki golcü, menajerini arayarak Fenerbahçe seçeneğini değerlendirmesini söyledi. Menajer de hemen Fenerbahçeli yöneticilerle temasa geçti ve hafta sonunda yapılan görüşmede taraflar el sıkıştı. Fenerbahçe şimdi Henry ile yüz yüze görüşüp transferi resmen bitirmek için Dünya Kupası'nın sona ermesini bekliyor.
Kaynak: Fotomaç
 


ca_sus

Üye
gelmdn inanman
 
'Davut

'Davut

Üye
Eskiden geliyor diye haberler yazarlardı şimdi geldi deniliyor...

Bir kaç sene öncede Henry sesleri geliyordu gelmedi geleçeğinide sanmam Henry gerçekten Dünyanın en yıldızlarından biri...
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
gelmeden inanılmaz..
 
Mert

Mert

Üye
Yaşıda baya bi varmış
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Bunu mizaha taşıyalım :ehe
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Kadıköy'de FB forması ile görmeden inanmam.
 
haltie

haltie

Üye
gelse şaşırmam o yaşa gelen futbolcunun piyasası çok olmaz
 
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
40 yaşındada olsa henyr fenerbahçe formasıyla izlemek süper bir şey sihirbaz bu adam
 
haltie

haltie

Üye
bencede büyük futbolcu görmek isterim ama o yaşta futbolcuya dünya para ödenmesine karşıyım alsın stoch gibi ayakta alkışlayalım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt