vapur dumanı
Üye
aynen ööle zaten adamın hastalıktan gözünü açacak hali olmuyo..yeri gelir erkek hastaya sondada takilir dogrudur.bazi durumlarda.cunku karsindaki hasta.hasta diyorum bak cunku hasta.ama senin saygin yokki tamamen makara yada ne amacla actgn belli konuyu.yazik uzuldum senin adina.eline bisey gectimi bari paylastnda.guldun mu yeterince.
sen gibi sapıkmıyız oglum biz hayatta ....izlemem ben dinsizliktir benceadam fazla hemşire videosu izlemiş anlaşılan
bende sana uyuz oldum ilk gördüğümde aramızda bir bağ olsa gerek gözüm üstünde şampiyon
iyiki sağlık memuru gelmedi.yoksa dünyaya farklı gözlerle bakmana neden olurdu....hemşiremidir gömrevlimidir bilmem kadın varmış tek o geldi
dua et kadınsın yoksa başalrdım senin gibi hristiyanın diye ilersi hiç güzel olmazdıumarım banlanırsın amen .)
sen gibi sapıkmıyız oglum biz hayatta ....izlemem ben dinsizliktir bence
hemşrie alındı
iyiki sağlık memuru gelmedi.yoksa dünyaya farklı gözlerle bakmana neden olurdu....
subanallah git şurdan keşmisin nesin dumru ettin ha
onun için kendi kendine hayal kuruyon demi uyanınca altında ıslaklık var mıydı?
bak bacım akrdeşim herneysen işte ben marifet igib anlatmıyorum olanı söylüyorum ama cidden çok kötü oldum gidip özür diliycemnese yorumlar okadar haklıkı
hemşirelerın meslegıne saygım sonsuz hayat kurtarıyolar yerı gelıyo hastanın e n yakınının bıle ıgrendıgı ıslerı yapıyolar
ama böle saçma sapan bı konu acmak ve burda marıfet gbı anlatmak buyuk hata ıyı forumlar
dua et kadınsın yoksa başalrdım senin gibi hristiyanın diye ilersi hiç güzel olmazdı
hemşrie alındı
----------Eklendi @ 13:23:27 ---------- Yazıldı @ 13:22:49 ----------
subanallah git şurdan keşmisin nesin dumru ettin ha
----------Eklendi @ 13:24:22 ---------- Yazıldı @ 13:23:27 ----------
bak bacım akrdeşim herneysen işte ben marifet igib anlatmıyorum olanı söylüyorum ama cidden çok kötü oldum gidip özür diliycem
ne alınacam bee.sen kimsinki alınayım..bu kadar fütursuz olman şaşırtıyo bunu belirtiyorum ufaklıkhemşrie alındı
adama bak la 2 dakkada subhanallah elhamdülillah demeye başladı herkese, açtığı konuya bak bide
ne alınacam bee.sen kimsinki alınayım..bu kadar fütursuz olman şaşırtıyo bunu belirtiyorum ufaklık
Tanıyamazsın aslanım sen benibenseni nerden tanıyorum hangi semtte oturuyosun sen
tuba_erva hakli belki erkeklerin komigine gelebilir bu konu ama bu forumda bayanlarda var bu tur seyler ayiptir illa yazicam diosan erkeklere ozel konu var orda paylasabilirsin bide kufur ediyosun tuba_ervaya hem dinimizce gunah diyosun hemde bu tur seyler paylasiyosun kufur ediyosun aslinda bu tur konularin ne biliyim o videolarin izlenmeside cok gunah izlenmemesi gerekior suanki insanlar hata yapior en basitinden ornek insan peygamber efendimizi ornek almaya calisindua et kadınsın yoksa başalrdım senin gibi hristiyanın diye ilersi hiç güzel olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?