RidLe
Üye
-
Konu Sahibi
-
hahaha uhuhuh ne yorum yapılabilir ki taşkala olsun diye açmışsın konuyu belli
yumurta kabuğu detected
baayanlar anlamıyor ama böyle ortamda anlatınca çok gülüyoruz biz kızınteki bana yanlışlıkla civcive bastım dedi nasıl güldüysem minibüsten attılardıaklınca komıkmısın sımdı
benseni nerden tanıyorum hangi semtte oturuyosun sensapık sapık şeyler
böyle bisey olsa dahi ki inanmiyorum.komik biseymis gbi anlatmani senin karakterine bagliyorum tamamen.ben bktm insanlara pardon insan dedimneyse ceza almak istemiyorumactigin konulara dikkat et birazkonunu sikayet ettm haberin olsun.kaldirilirsa aramabaayanlar anlamıyor ama böyle ortamda anlatınca çok gülüyoruz biz kızınteki bana yanlışlıkla civcive bastım dedi nasıl güldüysem minibüsten attılardı
kaldırılacak bir knou göremiyorum ben ortada ayrıca kızsın komedi anlayışınız yok ha bana hayvanmı demek istiyorsun sen sen kendi uyarılarına bak haddini bilde konuşböyle bisey olsa dahi ki inanmiyorum.komik biseymis gbi anlatmani senin karakterine bagliyorum tamamen.ben bktm insanlara pardon insan dedimneyse ceza almak istemiyorumactigin konulara dikkat et birazkonunu sikayet ettm haberin olsun.kaldirilirsa arama
ben sana hicbisey demedm farkindaysan.suan kendi kendine hakaret ediyosunkaldırılacak bir knou göremiyorum ben ortada ayrıca kızsın komedi anlayışınız yok ha bana hayvanmı demek istiyorsun sen sen kendi uyarılarına bak haddini bilde konuş
benmi onu öldürcem omu beni bide kanparası ödesede olur sıkışıgım bu aralarbu işi ya kan bitirir yada ewlilik namus gitmiş savulun beyler
ha ondan tamam hadi ok goben sana hicbisey demedm farkindaysan.suan kendi kendine hakaret ediyosun
doğru kan parasıda olur eğer kim wurulcak dersen sen onu wuracaksın çünkü o dokunmuş oynamışbenmi onu öldürcem omu beni bide kanparası ödesede olur sıkışıgım bu aralar
oda var o işin yaptı elimden gelen bieşy yoktu oldu bitti insafsızca ama bidaha hastaneye gitmiycemtakıntılımısın ? saçmalama ne namusun kirlenecek görende hemşire sana tecavüz etti sanacak
tamam bi '^+'^%^++%&+%& derdim ama dua et bayansın pardon dişisinanliyorum ablasi.)
o işini yapıyordu ama sne şunu şurda kendin sürdeselerdi daha iyi olurdu bencesanmıyorum hiçbi hemşirenın böle bişey yapcanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?