hemen isiniyor !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aşikar53

aşikar53

Üye
    Konu Sahibi
hemen isiniyor !!!
Arkadaslar yeni aldigim galaxy s 2 hemen isiniyor asiri bir isinma var yardim ve tavsiyelerinize ihtiyacim var android i de bilmiyorum yeniyim :) simdiden tsk.

Astrosman

Astrosman

Üye
Oyun oynarken mi çok ısınıyor yoksa durduk yere mi?

PriZm

PriZm

Üye
oyun oynarken veya internettte gezinirken ısınıyorsa normal.S2 çok ısınan bir model.

aşikar53

aşikar53

Üye
    Konu Sahibi
Durduk yere isiniyor hemde baya isiniyor hafiza kartiyla alakasi varmi cikardim okadar isinmiyor

----------Eklendi @ 17:46:21 ---------- Yazıldı @ 17:43:52 ----------

Sarj konusu hic sarj tutmuyor bole kirarim yakinda sgs yi :)

savas_yal

savas_yal

Üye
net bağlantısı vardır ısınmasının sebebi bu olabilir

aşikar53

aşikar53

Üye
    Konu Sahibi
Galiba hafiza karti ile alakali cikardim internetteyim fazla isinma yok

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Isınma sorunu var o telde ama tel güzel yani. Söyle biraz profesyonelleşsen elinden bırakamazsın. E tabi 1.2 ghz lik çift çekirdek işlemciyi soğutmak kolay olmuyo :)

aşikar53

aşikar53

Üye
    Konu Sahibi
İsindimi ne yapmaliyim ne kadar isinirsa kotu

klongs

klongs

Üye
telefonu guncelle isinma bayagi azaliyor

covar

covar

Üye
ısınan cihaz ilk defa gördüm :)

[alikan]

[alikan]

Üye
ısınan cihaz ilk defa gördüm :)

Yanlış anlama c6-01 kullanıyorsun görmemen doğaldır.

Benim Evo 3D de oyun oynadığımda yaklaşık yarım saat sonrasında biraz ısınıyor ama bu gibi durumlarda telefonu kullanırken elinle arkasını kapatmamaya ve avuç içinde tutmamaya çalış. Avuç içide belli süre sonra sıcaklık sağlıyor cihaza. Çift çekirdek işlemci + gpu + ram kullanımını uzun kullanımda ısındırır ama senin ki hemen durduk yere ısınıyorsa farklı bir problem olabilir.

klongs

klongs

Üye
telefonda oyun oynarken ısınması normal laptoptan cod oynuyorum ısınıyor

galaxy12

Üye
telefonun ısınması normal aşırı ısınması ise cihazının güncellemesi vardır veya sd karttan olabilir s2 kullandım aşşırı derecede ısınmıyor sd kartı çıkarınca ısınmıyor demişsin Hafıza kartı çok büyük boyutlu mu ve ya çok mu oyun vs yükledin

eRDiiL

eRDiiL

Üye
ben bu ısınma sorununu abartıldığı kadar görmedim evet oyun oynarken ısınıyor ama nette dolaşırken video seyrederken yada durup dururken ısındığını görmedim

bir de ısınsa da bir şey olmaz her hangi bir performans kaybı yaşatmıyor.

ibrother

ibrother

Üye
bende o işlemci olsa bende ısınırım normal normal.

aşikar53

aşikar53

Üye
    Konu Sahibi
telefonu yeni aldım daha hiçbir program falan yüklemeden kendi kendine kendi kendine ısınıyor ama şu anda normal hazır atılırmış şu telefondaki 3 tane film var başka bişey yok o kadar konuşarak yazdığım için biraz karışık oldu gülücük idare edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt