Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hemen isiniyor !!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aşikar53
Üye
Konu Sahibi
hemen isiniyor !!!
Arkadaslar yeni aldigim galaxy s 2 hemen isiniyor asiri bir isinma var yardim ve tavsiyelerinize ihtiyacim var android i de bilmiyorum yeniyim simdiden tsk.
Astrosman
Üye
Oyun oynarken mi çok ısınıyor yoksa durduk yere mi?
PriZm
Üye
oyun oynarken veya internettte gezinirken ısınıyorsa normal.S2 çok ısınan bir model.
Sarj konusu hic sarj tutmuyor bole kirarim yakinda sgs yi
savas_yal
Üye
net bağlantısı vardır ısınmasının sebebi bu olabilir
aşikar53
Üye
Konu Sahibi
Galiba hafiza karti ile alakali cikardim internetteyim fazla isinma yok
Mobilator
Emekli Yönetici
Isınma sorunu var o telde ama tel güzel yani. Söyle biraz profesyonelleşsen elinden bırakamazsın. E tabi 1.2 ghz lik çift çekirdek işlemciyi soğutmak kolay olmuyo
Yanlış anlama c6-01 kullanıyorsun görmemen doğaldır.
Benim Evo 3D de oyun oynadığımda yaklaşık yarım saat sonrasında biraz ısınıyor ama bu gibi durumlarda telefonu kullanırken elinle arkasını kapatmamaya ve avuç içinde tutmamaya çalış. Avuç içide belli süre sonra sıcaklık sağlıyor cihaza. Çift çekirdek işlemci + gpu + ram kullanımını uzun kullanımda ısındırır ama senin ki hemen durduk yere ısınıyorsa farklı bir problem olabilir.
klongs
Üye
telefonda oyun oynarken ısınması normal laptoptan cod oynuyorum ısınıyor
galaxy12
Üye
telefonun ısınması normal aşırı ısınması ise cihazının güncellemesi vardır veya sd karttan olabilir s2 kullandım aşşırı derecede ısınmıyor sd kartı çıkarınca ısınmıyor demişsin Hafıza kartı çok büyük boyutlu mu ve ya çok mu oyun vs yükledin
eRDiiL
Üye
ben bu ısınma sorununu abartıldığı kadar görmedim evet oyun oynarken ısınıyor ama nette dolaşırken video seyrederken yada durup dururken ısındığını görmedim
bir de ısınsa da bir şey olmaz her hangi bir performans kaybı yaşatmıyor.
ibrother
Üye
bende o işlemci olsa bende ısınırım normal normal.
aşikar53
Üye
Konu Sahibi
telefonu yeni aldım daha hiçbir program falan yüklemeden kendi kendine kendi kendine ısınıyor ama şu anda normal hazır atılırmış şu telefondaki 3 tane film var başka bişey yok o kadar konuşarak yazdığım için biraz karışık oldu gülücük idare edin