nidforspid
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bunun anlatımı vardı bizim forumda.. yalnız hemde videolu
androidde sadece modem gsm ve sensör mü çalışmıyo? ayrıca çalışma hızı nasıl kasıyo mu yoksa normal mi çalışıyo. oyun için yükleyeceğim eğer düzgün çalışıyo ve aspahalt 6 gibi oyunları çalıştıracaksa hemen yükleyeceğim
yaa aslında kolay gibilinuxu yüklüyosun hafıza kartının görülebilir kısmını 2 gb a indirgiyosun gpartedla. (2 gb sa hafıza kartın sorun olacağını sanmıyorum) dosyaların bir kısmını hafıza kartına atıyosun bi androidin boot dosyalarını ana hafızaya atıyosun. bi de fota atıyosun tamamdır bitti
şimdi benim telefona android kurmam için bunları mı yapmam gerekecek? arkadaşın verdiği linkte bunlar anlatılmamış hiçnormal badayı elimin tersiyle yüklerim ama androidden bi halt anlamıyorum
yok arkadasim furkey in dedigi baska ,bu olay cok basit normal fw atar gibi at sadece soyleneni yap *************** ya siz olayi anlamadiniz heralde normal fw atar gibi atiliyor android o kadar basit
ok o zaman dostum gece saatlerinde yüklerim yükledikten sonra belirttiği tuş kombinasyonlarına basınca zaten telefon kendi hallediyo işi. androidin olması badayıda yavaşlatmıyomuş bu da iyi bi olay ister android ister badateşekkür ederim arkadaşım konu için
aynen hıcbır yavaslama yok android 10 numara degil tabi ama bunada şükür,zaten sistemi bir aç çatır çatır işliyo android
peki wave veya wave 2 farkediyo mu yüklemede? bada 2.0 betalarında farklılık oluyodu bu konuda ondan soruyorum sonra bi heyecanla başlayıp üzgün çıkmayım
Şu an için sadece 8500 içindir.
yok arkadasim furkey in dedigi baska ,bu olay cok basit normal fw atar gibi at sadece soyleneni yap ************ ya siz olayi anlamadiniz heralde normal fw atar gibi atiliyor android o kadar basit
o eski yontem ve Cpu hizini 1 ghz yapınca bir programla bide sd yi hizlandirinca sd speed ... le manyak hızlı oluyor quirant gibi bir programla bencmark yaptim 60 (57 yi buldum ben) fps yi buluyor bide puani tum telefonlari ezdi (ezik teller vardi zatenyaa aslında kolay gibilinuxu yüklüyosun hafıza kartının görülebilir kısmını 2 gb a indirgiyosun gpartedla. (2 gb sa hafıza kartın sorun olacağını sanmıyorum) dosyaların bir kısmını hafıza kartına atıyosun bi androidin boot dosyalarını ana hafızaya atıyosun. bi de fota atıyosun tamamdır bitti
o eski yontem ve Cpu hizini 1 ghz yapınca bir programla bide sd yi hizlandirinca sd speed ... le manyak hızlı oluyor quirant gibi bir programla bencmark yaptim 60 (57 yi buldum ben) fps yi buluyor bide puani tum telefonlari ezdi (ezik teller vardi zaten(galaxy s de var))
bu sitede detaylı yukleme var bide wave 2 de de gelişme var xda da yazıyor
peki arkadaşlarım bu androidi yüklediiiiik, sonra kaldırmak istediğimizde badayı da mı flaşlamak gerekiyor? flaşlarken bütün ayarlar gidiyor ya onu istemiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?