help me imdat...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aolmaz

Üye
    Konu Sahibi
help me imdat...
[COLOR=""][SIZE=""]arkadaslar denemedıgın program ve yontem kalmadı C 00 telefonumu hackleyemedım Ve snes oyunlarını oynayacagım emulatoru bulamadım bulsamda calıstıramadım lutfen yardım edın catlıcam artık[/SIZE][/COLOR]

yardımcı olmak isterdim ama anlamadığım bir konu hack konusunda anılbaran dan yardım alabilirsin kendisi uzmandır bu konuda

aolmaz

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]kardeş nerden bulayım anılbarnı sayfa linkini yollarsan mesaj atarım kendisine[/SIZE][/COLOR]

aolmaz

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]ECEL NOKIANIN C SERlslNln lLkl[/SIZE][/COLOR]

aolmaz

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]malesef exp. Dosya yöneticısı kurarken hata veriyor[/SIZE][/COLOR]

ben kurdum bu programı 6710'a. telefon da hackli tabi ki

aolmaz

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]malesf bende olmuyor zahmet oldu sanada tesekkur kardesım[/SIZE][/COLOR]

O zaman gallery mobilea gir ve arama motoruna snes yaz. Orda birkaç tane daha emulator çıkıyor onları denersin.

[COLOR=""][SIZE=""]kardeş nerden bulayım anılbarnı sayfa linkini yollarsan mesaj atarım kendisine[/SIZE][/COLOR]

sınavlar oldugu için 1-2 hafta s60v5 e çoook az takılmak zorundayım ondan geciktim.Neyse agalar mevzuya gelelim telefon modeli ne ? Ve versiyon ne ? (isterden özeldende atabilirsin anılbaran olarak maxicep üyelerine sınırsız yardım ediyorum çünki

aolmaz

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]kardes ordakl emulatörlerın hepsını ındırdım yukledım bır tanesı sadece kuruldu ama acılıp hemen otomatik kapanıyo. Yanı buda olmadı derslerınde basarılar[/SIZE][/COLOR]

[COLOR=""][SIZE=""]kardes ordakl emulatörlerın hepsını ındırdım yukledım bır tanesı sadece kuruldu ama acılıp hemen otomatik kapanıyo. Yanı buda olmadı derslerınde basarılar[/SIZE][/COLOR]

tel hacklimi ?

aolmaz

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]tel hacklı degıl kardeş onuda yapamıyorum kı[/SIZE][/COLOR]

hımm halledicez bi ara ulaşcam sana şansımızı deneyelim bi

aolmaz

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]kardes teşekkur ama bı halletsen hemen cok sevınırm valla. Pıskolojım duzelır [/SIZE][/COLOR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...