Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
help me imdat...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aolmaz
Üye
Konu Sahibi
help me imdat...
[COLOR=""][SIZE=""]arkadaslar denemedıgın program ve yontem kalmadı C 00 telefonumu hackleyemedım Ve snes oyunlarını oynayacagım emulatoru bulamadım bulsamda calıstıramadım lutfen yardım edın catlıcam artık[/SIZE][/COLOR]
DaNq3rB0y
Üye
yardımcı olmak isterdim ama anlamadığım bir konu hack konusunda anılbaran dan yardım alabilirsin kendisi uzmandır bu konuda
sınavlar oldugu için 1-2 hafta s60v5 e çoook az takılmak zorundayım ondan geciktim.Neyse agalar mevzuya gelelim telefon modeli ne ? Ve versiyon ne ? (isterden özeldende atabilirsin anılbaran olarak maxicep üyelerine sınırsız yardım ediyorum çünki
aolmaz
Üye
Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]kardes ordakl emulatörlerın hepsını ındırdım yukledım bır tanesı sadece kuruldu ama acılıp hemen otomatik kapanıyo. Yanı buda olmadı derslerınde basarılar[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=""][SIZE=""]kardes ordakl emulatörlerın hepsını ındırdım yukledım bır tanesı sadece kuruldu ama acılıp hemen otomatik kapanıyo. Yanı buda olmadı derslerınde basarılar[/SIZE][/COLOR]