helloOX2, hello carbide ve diğer hack yöntemlerinde sorun yaşayanlar içeri..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
helloOX2, hello carbide ve diğer hack yöntemlerinde sorun yaşayanlar içeri..
merhaba. Birçok kişi sitede hellooxun takıldığıni veya kuramadığini söylüyor. Bu yüzden bu konuya açıklık getirmek istedim. Arkadaşlar telefonunuzu güncellemeyin. Takılma sorunu bundan kaynaklanıyor. Ve birçok hack yöntemi güncelleme yüzünden sorun çıkarıyor. Helloox un 2.03 sürümü kısıtlı güncelleme destekliyor. Fakat yeni sürümü olan 2.11 tüm cihazların tüm sürümlerini destekliyor hemen hemen. Uyumluluk listesine bakmak için helloox un kendi sitesine girin yukarıdan newe tıklayın ordan 2.11i göreceksiniz. Tıklayın model seçme bölümü var. Ordan modelinizi bulun. Eğer modelinizin yanında parantez içerisinde up .... Yazmıyorsa sizin cihazınızin tüm sürümlerini hackliyor demektir. Bazıları unmapping driver de bazıları install root cert de takılıyor. Bunun sebebi sistem iyi korunduğu için takıldığı adımı gerçekleştiremiyor. Ve telefonlar güncellendikçe yeni sürümlerinde çok daha iyi sistem koruması mevcut oluyor. Sizlere tavsiyem telefonunuzu güncellemeyin. Ayrıca da yok opdaymis yok bilmem neymiş gibi sitelere imei nizi vermeyin. Gidin hellooxun sitesine 5 dolar para verin başınız rahatlasin. Benim görüşüm bu şekilde. Yine hello carbide de menü 1 e basınca programdan atmasının sebebi de sistem dosyalarına erişemiyor olmasıdır. Siz versiyon güncelledikçe hacklemek çok sancılı olacak. Ben her yolu denedim. Eğer telefonunuz son sürümse kesinlikle uğraşmayın pes edin. Gidin helloox2 yi satın alın. Sağlıcakla kalın..

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
Eğer Söylediğiniz Gibiyse Nokia E72 Telefona Sahip Olupta Son Güncelleştirme Olan v71.004'ü Benim Gibi Yükleyen Arkadaşlar HelloOX2 v2.11 İle Telefonlarını Hacklemeye Çalışmasınlar.Çünkü HelloOX2'nin Sitesinde Bu Telin Yanında v023.00'den Sonrasının Hacklenemeyeceğini Belirtmişler.Bu Nedenle Benim Gibi Sürekli Yardım Konuları Açmak Yerine Opdanın İşbaşı Yapmasını Beklesinler.

bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle. Benim tel n86 30.009 eski sürümde hacklemiyordu şimdi hackleniyo

bygokhan

bygokhan

Üye
neyle yapacaz bunu ya
v31 benim n95

bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar biraz sabredin size çok yakında hack meselesini genişçe açacağım

byozgun1

Üye
en yeni sürümü seçip almaya çalıştığımda şu hatayı veriyor: Sorry! there will be no new signed HelloOX2 v2.11 anymore!

bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
satın almaya mi çalışıyorsun?

byozgun1

Üye
evet satın almaya çalıştım o da olmadı.

bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
sertifikan var mi?

byozgun1

Üye
evet var

bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bak buraya yeni bi konu açtım onu uygula..

bygokhan

bygokhan

Üye
opda nezaman gecer faaliyete kimbilir

bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
opdayi beklersek işimiz var.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt