bveo
Üye
helloOX2, hello carbide ve diğer hack yöntemlerinde sorun yaşayanlar içeri..
merhaba. Birçok kişi sitede hellooxun takıldığıni veya kuramadığini söylüyor. Bu yüzden bu konuya açıklık getirmek istedim. Arkadaşlar telefonunuzu güncellemeyin. Takılma sorunu bundan kaynaklanıyor. Ve birçok hack yöntemi güncelleme yüzünden sorun çıkarıyor. Helloox un 2.03 sürümü kısıtlı güncelleme destekliyor. Fakat yeni sürümü olan 2.11 tüm cihazların tüm sürümlerini destekliyor hemen hemen. Uyumluluk listesine bakmak için helloox un kendi sitesine girin yukarıdan newe tıklayın ordan 2.11i göreceksiniz. Tıklayın model seçme bölümü var. Ordan modelinizi bulun. Eğer modelinizin yanında parantez içerisinde up .... Yazmıyorsa sizin cihazınızin tüm sürümlerini hackliyor demektir. Bazıları unmapping driver de bazıları install root cert de takılıyor. Bunun sebebi sistem iyi korunduğu için takıldığı adımı gerçekleştiremiyor. Ve telefonlar güncellendikçe yeni sürümlerinde çok daha iyi sistem koruması mevcut oluyor. Sizlere tavsiyem telefonunuzu güncellemeyin. Ayrıca da yok opdaymis yok bilmem neymiş gibi sitelere imei nizi vermeyin. Gidin hellooxun sitesine 5 dolar para verin başınız rahatlasin. Benim görüşüm bu şekilde. Yine hello carbide de menü 1 e basınca programdan atmasının sebebi de sistem dosyalarına erişemiyor olmasıdır. Siz versiyon güncelledikçe hacklemek çok sancılı olacak. Ben her yolu denedim. Eğer telefonunuz son sürümse kesinlikle uğraşmayın pes edin. Gidin helloox2 yi satın alın. Sağlıcakla kalın..