Kingmortall
Üye
-
Konu Sahibi
-
çocuklarımın anası , evimin hanımı ol de
çocuklarımın anası , evimin hanımı ol de
Oncelikle Sakin Ol Ve Uzulme ..
Seni Kimseye Degismem De (Hangisini Seviyorsan Artik 'Sanirim Komsu Kizi')
Deger Meselesinden Bahset .. Ona Deger Verdigini Hissettir ..
Ve Biraz Zamana Birak .. Araniz Duzelir ..
ciddi soru sordum
- - - Eklendi - - -
hafta içi okula hafta sonu dersaneye gidiyor nasıl yapsam dikilsem karşısına konuşsam olurmuki
Konusmadan Olmaz Zaten ..
Seviyorsan Bunu En Aciklayici Kelimeler Ile Soyle .. Zaman Kaybetme .. Kiz Teselliyi Baska Yerde Aramasin ..
şimdi bizim bi komşumuz var komşumuzunda kızı aynı yaşta sayılırız çocukluktan beri birlikte büyüdük şimdi 1 sene öncesine kadar aramız iyiydi şimdi konuşmuyor benimle neden onun sınıfından bi kız bana aşık olmuş bigün bize geldiler bana dedi bi kız var bizim sınıfta sana aşık olmuş seviyomuş seni dedi ama dedi ayran gönüllü dedi herkezi seviyor dedi attığı mesajlara falan baktım aşkım falan yazıyodu herkeze neyse geldi anlattı bana bende bi zaman sonra bunları beni seven kıza anlattım sonra okulda kavga etmişler işte sen böylesin sen şöylesin falan şimdi birlikte büyüdüğümüz kız komşumuzun kızı konuşmuyor benimle kendimi nasıl ona affettirebilirim facebokta ekli ama hiç konuşmuyor nasıl kendimi affettireyim akıl verin ya
ya sevme falan değilde sadece arkadaştık biz ama aramız önceden iyiydi şimdi konuşmuyor dersanesini öğrenip gideceğim dikileceğim karşısına
hmmm ciddi cevap verecek olursak :yanına git o senden uzaklasacaktir,gönlünü alacak sözler söyle,bir zaman sonra senden kaçmayı bırakacaktır diye düşünüyorum.
Yok arkadas o kadar kolay degil.Benzer bi durumda ben neler neler yaptim ama ne fayda
Bu tür durumlarda karşısına geçip tüm duygularını ifade etmek daha mantıklı ama onun için de cesaret lazım.
Yaptim onuda yaptim ama olmadi
Aynen böyle de : İstersen döv,ağzımı burnumu kır ama küsme be x,valla bi garip oluyorum küsme lütfen.Konuşmasanda olur ama küsme lütfenn.Özür dilerim herşey için felan filan.
Forumumuzun Güzin ablasına sor
Profil bilgileri: nazlican - MaxiCep.Com
Forumumuzun Güzin ablasına sor
Profil bilgileri: nazlican - MaxiCep.Com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?