Helal sana Amrabat!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Helal sana Amrabat!


Galatasaray'ın Kayserispor'dan kadrosuna kattığı Nordin Amrabat, GS TV'de yayınlanan Yıldızlarla 24 saat adlı programda önemli açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı takıma övgüler yağdıran Faslı oyuncu, hedeflerine değindi.
Devler Ligi'nden bahseden Amrabat, "Şampiyonlar Ligi'de çok da yabancı değilim. Daha önce PSV formasıyla mücadele ettim. Bütün futbolcuların oynamak isteyeceği bir arena. Takım olarak bir an önce o turnuvanın başlamasını istiyoruz. Ben de orada boy göstermek istiyorum" dedi.
Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri değerlendiren başarılı futbolcu, "Manchester United çok kaliteli bir takım. Köklü bir ekip. Cluj'e bakarsak; yenmemiz gerekiyor. Braga da iyi ama Galatasaray'ın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Takımı bir üst tura taşımak istiyoruz." ifadelerini kullandı.
Hedefleri hakkında konuşan Nordin Amrabat, "Kariyerimin ileriki zamanları için düşündüklerim Galatasaray'a odaklı. Burada şampiyonluklar yaşamak, Türkiye Kupası'nı kazanmak, Avrupa'da önemli işler yapmak ve Galatasaray'da önemli bir isim olmak istiyorum" açıklamasında bulundu.
Taraftarlar ve Türk Telekom Arena'nın atmosferine değinen yetenekli oyuncu, "Çok fantastik ve inanılmaz bir atmosfer. Küçükken futbola başladığınızda herkesin hayali bu tip statlarda ve taraftar önünde oynamaktır. Ben de bu hayalime kavuştum. Galatasaray gibi bir takımda ve büyük bir statta oynuyorum. Bu herkese nasip olmaz. Taraftara çok ihtiyacımız var. Bambaşka bir yer burası. Galatasaray'da oynuyorsanız her gün Allah'a şükretmeniz gerekiyor" sözleriyle açıklamasını noktaladı.
 
  • Beğen
Tepkiler: India, hidayet02 ve OttomaN TigeR


hidayet02

hidayet02

Üye
Biraz Akıllı Oynasa Çok Güzel Olacak. Durup Baktıktan Sonra Orta Yapması Bana Arda'yı Hatırlatıyor:)
 
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Galatasaray'da oynuyorsanız her gün Allah'a şükretmeniz gerekiyor :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: hidayet02
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt