Helal değil zaten adı helal. İran'da da böyle birşey var sanırım.genel evin helalimi olur lan![]()
İran'da bu işler muta nikahı denen nikahlarla kılıfına uydurulup güya İslama uygun hale getiriliyor. Onlarında bunlardan pek farkı olmasa gerek.Helal değil zaten adı helal. İran'da da böyle birşey var sanırım.

Helal değil zaten adı helal. İran'da da böyle birşey var sanırım.

Hemen hemen aynı şey. 2 si de haram.İran'da bu işler muta nikahı denen nikahlarla kılıfına uydurulup güya İslama uygun hale getiriliyor. Onlarında bunlardan pek farkı olmasa gerek.
Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır.![]()
Aynı şey olur mu yahu! Biri zina diğeri gerdek oluyor.Hemen hemen aynı şey. 2 si de haram.
tevbe tevbe neyse. .gif)

Bu laf hosuna gitti galiba abi yorumlarinin altinda gormeye başladım daAdam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır.![]()

Wp maxicep uygulamasıyla yazdığım zaman, bu metni mesajlara otomatik ekliyor kardeşim.Bu laf hosuna gitti galiba abi yorumlarinin altinda gormeye başladım da![]()

Iran'da para ile anlaşıyorlar. Bir süre imam nikahlı kalıyorlar. 1-2 hafta sonrada ayrılıyorlar. Bu işi gelenek haline getirmişler.Aynı şey olur mu yahu! Biri zina diğeri gerdek oluyor.tevbe tevbe neyse.
Iran'da para ile anlaşıyorlar. Bir süre imam nikahlı kalıyorlar. 1-2 hafta sonrada ayrılıyorlar. Bu işi gelenek haline getirmişler.

IyiymişWp maxicep uygulamasıyla yazdığım zaman, bu metni mesajlara otomatik ekliyor kardeşim.![]()

Orda dayım var ben bi ziyaretine gideyim![]()