Uygulama Hekdjsjejwj

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hekdjsjejwj
Silindi

Son düzenleme:

aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
Arkadaşlar general mobile e tab 4 tabletime herhangi bir Launcher yüklediğimde birkaç gün sonra tabletimi bozuyor. Açılırken "general mobile" yazısı çıkıyor açıldıktan sonra ekran karalıyor ekran gelip 2 saniye olmadan geri gidiyor mecbur format atmak zorunda kalıyorum... orjinal launcher'ı kullanıyorum. Böyle olmaması için ne yapmalıyım ?
hemşerim nasılsın

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:
aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
?

mürteza16

mürteza16

Üye
Gereksiz mesaj yazmayın lütfen!

• Beğen
Tepkiler: aLoNeAnqe
aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
evet arkadaşım, hemşerim şahsen şunu belirtmek isterim ki okulun verdiği bu tabletlere launcher gibi cihazı bozcak şeyler yüklemeni tavsiye etmem farklı launcherlerl dene sorun devam ederse tabletin sisteminden kaynaklanıyordur rom veya root yaparak dene derim ama bu tabletler sanırsam aldığın gün itibariyle içine bir sayaç ekleniyormuş 4 sene boyunca teli resetlemezsen 4 sene sonrası sana veriyorlarmış diyenler var benden söylemesi

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:
  • Beğen
aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
farklılarını denedim zaten hepsinde aynı oldu cihazı rootlatmayı düşünmüyorum çünkü ciddi arzalar cikarabilir diye korkuyorum bunun bi çözümü bulamadım ya. 4 sene olayında ise öyle birşey yok sadece cihaz takip ediliyor ve çeşitli engellemeler geliyor. 4 sene dayanmaz dayansada modası geçer bi ise yaramaz
dediğim gibi format atmalısın bu tablette bir sürü engellemeler ondan kaynaklanıyor

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:
  • Beğen