Heidfeld'i yeni bir macera bekliyor

Sponsorlu Bağlantılar

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Heidfeld'i yeni bir macera bekliyor
Formula 1 takımlarından Mercedes Grand Prix, yedek pilotu Nick Heidfeld'i serbest bıraktı. Hedifeld, dünya şampiyonasına geri dönmeye hazırlanan Pirelli'nin resmi test pilotu olacak.




Mercedes Grand Prix’te bu sezon yedek pilotluk yapan Nick Heidfeld'i yeni bir macera bekliyor. Mercedes, Formula 1 Şampiyonası'na geri dönmeyi planlayan Pirelli takımına katılması için Alman pilotu serbest bıraktığını açıkladı.
Mercedes'in patronu Ross Brawn, Heidfeld'i övgüler ile uğurladı. Brawn, “Nick, takımımıza katıldığından beri bizim için çok değerli işler yaptı. Kariyerinin ilerlediğini görmekten çok memnunuz. Çok deneyimli bir pilot. Yarış bilgisi ve teknik donanımının Pirelli'ye, dolayısıyla bu spor dalına son derece yararlı olacağından eminiz” diye konuştu.
33 yaşındaki Heidfeld ise yolunu açtıkları için Mercedes yetkililerine teşekkür etti.
Mercedes, Heidfeld'in yerine başka bir pilot bulmak için acele etmiyor. Takım sözcüsü, bu konuda henüz planları olmadığını söyledi.
Heidfeld, ilk Formula 1 yarışına 2000 yılında çıkmıştı. Alman pilot, bu sezona kadar aralıksız olarak dünya şampiyonasında yer aldı. Ancak sezon öncesi BMW’nin şampiyonadan çekilmesi üzerine Mercedes'e katıldı ve yeni takımında yarışma imkanı bulamadı.
 

Benzer Konular

Akıncı
Cevap
2
Görüntüleme
927
Akıncı
'İbrahim'
Cevap
0
Görüntüleme
476
'İbrahim'
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
617
Kingmortall


Üst Alt