Püf Noktası hediye kartla tekrar 75 tl yukleme

Sponsorlu Bağlantılar

nigzes1907

nigzes1907

Üye
    Konu Sahibi
hediye kartla tekrar 75 tl yukleme
iyi geceler arkadaşlar daha önce turbocall adlı arkadaşın yontemiyle 20£ yuklemiştim ve uygulamayı sildim.sonra bolgeyi Türkiye yapıp uygulamayı tekrar yukledim fakat farklı bir hotmail adresi kullandım hooop hesapta 75 daha bilmiyorum başka yapan varmı ama oldu bendeki

• Beğen
Tepkiler: alical33

ErenMSC

Üye
Telefonu sıfırlayıp yeni bir hesap açtınız tekrar 75 TL dahamı geldi? :hmmm

nigzes1907

nigzes1907

Üye
    Konu Sahibi
uygulamayı silip bölge değiştirerek yaptım farklı bir Hotmail ıd siyle

Invoke

Invoke

Üye
8.1 yüklerken farklı hesapla ile giriş yapmıştım ben de. Aklıma gelmişti aslında ama denememiştim. :D

nigzes1907

nigzes1907

Üye
    Konu Sahibi
birleşik krallik ve Türkiye de oldu Almanya fransa ve amerikada olmadı bilginize (=

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Enteresan :cool

osmanmert94

osmanmert94

Üye
İnanılmazzzz, ama benim hediye çekim yooooğğğk :'( . Lumia 920 üvey evlat mı ya !

sefaturut

Üye

donkissot

Üye
Tam olarak ne yapıyorsunuz arkadaşlar adım adım anlatırmısınız, yukarıda yazılanları yapmama rağmen olmuyor Lumia 1320

sefaturut

Üye
Tam olarak ne yapıyorsunuz arkadaşlar adım adım anlatırmısınız, yukarıda yazılanları yapmama rağmen olmuyor Lumia 1320
Hediye kuponu uygulamasını indir uygulama ile herhangi bir live id hesapını aç sonra kupon kodu verilecek sana

alical33

alical33

Üye
bende aldım 75 tl teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: nigzes1907

skynet

Üye
Bize neden verilmiyor ya :alsana:

nigzes1907

nigzes1907

Üye
    Konu Sahibi
demekki cogu kişi bunu biliyormus fazla talep olmadı (=

leeshore

leeshore

Üye
Hediye Kuponu uygulamasını kaldırıp tekrar kurdum. Daha sonra bölgeyi türkiye yapıp teli yeniden başlattım. Farklı bir hotmail hesabı ile hediye kuponuna giriş yapıp verdiği kodu cüzdana girdim. 75 tl yüklendi :)

• Beğen
Tepkiler: nigzes1907
nigzes1907

nigzes1907

Üye
    Konu Sahibi
ben denedim yapamadım. bu işlemi yapmak için telefonu mu sıfırladın sen ?

Hediye Kuponu uygulamasını kaldırıp tekrar kurdum. Daha sonra bölgeyi türkiye yapıp teli yeniden başlattım. Farklı bir hotmail hesabı ile hediye kuponuna giriş yapıp verdiği kodu cüzdana girdim. 75 tl yüklendi :)
hayır sıfırlama filan yok bak arkadaş yazmış sadece bölge değiştir ve farklı bir ıd kullan

mtoyanik

mtoyanik

Üye
dediklerinizi yaptım hatta yeni bir Outlook hesabı açarak da denedim ama olmadı.

Üst Alt