Hedef Hamit ve Carvalho

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Hedef Hamit ve Carvalho
Devler Ligi kadrosunu şimdiden oluşturmaya çalışan Galatasaray, Real Madrid’den Ricardo Carvalho ve Hamit Altıntop’u renklerine bağlayabilmek için temaslara başladı.

Galatasaray’dan müthiş transfer harekatı… Ligde açık ara zirvede bulunan ve şampiyonluğun en önemli adayı olarak gösterilen Sarı-Kırmızılılar, şimdiden Devler Ligi kadrosunu kurmaya çalışıyor. Teknik direktör Fatih Terim’in istekleri doğrultusunda hareket eden yönetim, ilk olarak Real Madrid paketini gündeme aldı.

Olumlu yanıt geldi
Şampiyonlar Ligi’nin hata kaldırmayacağını bilen ve tecrübe isteyen Terim’in ilk hedefi Ricardo Carvalho. 33 yaşındaki Portekizli’nin de Cim Bom’un ilgisine olumlu karşılık verdiği öğrenildi. Hedefteki bir diğer isim, yıllardır Türk kulüplerinin kadrosuna katabilmek için büyük uğraş verdiği Hamit Altıntop.

Bonserviste kolaylık
Bayern Münih’ten sonra gittiği Real Madrid’de umduğunu bulamayan milli futbolcunun Terim’le görüşüp söz kestiği de gelen haberler arasında. İspanyol kulübünün, bedelsiz olarak transfer ettiği Hamit için bonservis konusunda Galatasaray’a kolaylık göstermesi bekleniyor.

Tecrübeyi tercih etti
Bir yandan şampiyonluk kovalayan, diğer taraftan geleceğin takımını kurmaya çabalayan teknik direktör Fatih Terim, özellikle Devler Ligi için kusursuz bir ekip oluşturmak istiyor. Avrupa’da tecrübenin önemini bilen Terim’in Carvalho tercihi de işte bu yüzden. Mourinho’nun Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Porto’da birlikte çalışıp önce Chelsea’ye sonra da Real Madrid’e getirdiği 33 yaşındaki futbolcu, savunmanın göbeğinde Ujfalusi’yle partner olacak, Semih Kaya’nın da gelişimine katkıda bulunacak. Carvalho bu sezon La Liga’da 6, Şampiyonlar Ligi’nde 2 maça çıktı, Pepe ve Sergio Ramos gibi isimlerin arkasında kaldı.

Türk pasaportlu joker
Hamit Altıntop Türk devlerinin yıllardır rüyalarını süslüyor. Bunun başlıca sebebi, tecrübeli futbolcunun oyunu iki yönlü oynayabilmesi, üst düzey oyun zekası, güçlü fiziği, mücadeleci futbolu ve sorunsuz karakteri. Alman alt yapısıyla yetişip, Bundesliga ve La Liga deneyimiyle harmanlanırken, A Milli Takım’da forma giyen Türk pasaportlu bir yıldız olması da onu özel kılan etkenlerden. Ayrıca hem orta sahanın göbeğinde hem sağ kanatta hem de sağ bekte oynayabiliyor olması, Terim’in bu transferde ısrarcı davranmasını sağlıyor.


kaynak=

 


Twitter

Twitter

Üye
Fanatik'in haberleri genelde yalan oluyor, ben pek inanmıyorum..
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ya india , bırak şu fotomaç ve fanatik haberlerini ...:D
Açtığın konulara yazık kardeşim . :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt