Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hdmi...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRANSGRESSOR
Üye
Konu Sahibi
Hdmi...
telefonum xperia neo v, henüz bu hdmı olayını denemedim ayrı bi program gerekiyormu ve laptopta bu kablonun ucuna uygun giriş var bağladığım zaman her hangi bir şey olmadı dediğim gibi program mı gerekiyor yoksa o çıkış hdmı ı desteklemiyor mu ??
ANIL
Admin
program gerekmiyor. bir ucunu telefona diğer ucu hdmı destekli televizyona bağlaman yeterli.
Emma-Watson
Üye
Lcd ye bağla program gerekmiyor.
Laptop desteklemiyordur.
telefonum xperia neo v, henüz bu hdmı olayını denemedim ayrı bi program gerekiyormu ve laptopta bu kablonun ucuna uygun giriş var bağladığım zaman her hangi bir şey olmadı dediğim gibi program mı gerekiyor yoksa o çıkış hdmı ı desteklemiyor mu ??
ben senin gibi kaptopta denedim olmadı çünkü laptoptaki de televizyona bağlasnması için çıkış.ayrıca hdmı birçok kez denedim bağlaıyosun kabloyu direk telefonun ekranını televizyonda görüyorsun...
laptop desteklemez çünkü telefonlar için hdmı çıkışını ne için yaptılarsa laptop için de aynısı yani laptoplarıda tv ye bağlamak için yapmışlar ama tek fark laptoptaki kabloların iki ucuda aynı
TRANSGRESSOR
Üye
Konu Sahibi
hım anladım teşekkürler
Symbianize
Üye
laptoptaki ve telefondaki cikistir tvdeki giristir