HDD Low Level Format Tool 2.36.1181; ile fabrika çıkışı format atın sıfır olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HDD Low Level Format Tool 2.36.1181; ile fabrika çıkışı format atın sıfır olsun
Sürüm: HDD Low Level Format Tool 2.36.1181
Lisans: Freeware
Kısıtlamalar: Windows 2000de SP4 yüklü olmalıdır.
İşletim sistemi: Win XP/Win 2000/Win 2003 Server
Dosya boyu: 496.3kB

Harddisklerine low level format atmak isteyenler için geliştirilmiş küçük bir araç. Fabrika formatı olarak ta bilinen bu yöntem ile harddiskinizdeki tüm MBR ve tablo bilgisi silinecek. Tüm bitler 0 olacak şekilde ayarlanacak. Böylece diskiniz ilk günki gibi tertemiz olacak. S-ATA (SATA), IDE (E-IDE), SCSI, USB, FIREWIRE arabirimlerine sahip disklerde çalışabilir. Maxtor, Hitachi, Seagate, Samsung, Toshiba, Fujitsu, IBM, Quantum, Western Digital marka disklerde sorunsuz çalışmaktadır.

Dikkat bu aracın kullanılması sonucu seçtiğiniz diskteki veriler tamamen silinecektir. Silinen verilerin kurtarılması mümkün değildir.

NOT: Sabit diskte hatalarla karşılaşıyorsanız kullanabilirsiniz.
ayrıca çıkabilecek sorunlardan ben yada maxicep sorumlu değildir.
kendim deneyip kullandım herhangi bir problem ile karşılaşmadım hdd yi tamamen temizler ve sıfır haline getirir hiç bir iz bırakmaz.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: rear2011, ÇaRşI 2387 ve .eRCaN.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Teşekkürler Mustafa abi işe yarar bir paylaşım :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim. olumlu sonuçlar aldığım için iyi olur diye paylaşmak istedim

teaports

teaports

Üye
Arkadaşlar benim Seagate Expansion 500 GB Taşınabilir HDD'ye içindeki hatalar ve sorunların gitmesi için Hard Disk Low Level Format Tool yazılımı ile HDD'mi biçimlendirdim sorunsuz ve en kısa sürede biçimlendirmeyi bitirdi. Yanlız bir sorun var HDD biçimlendikten sonra HDD bilgisayarımda görünmüyor sadece Bilgisayarım > Yönet > Disk yönetiminde HDD görünüyor neden bilgisayarımda görünmüyor bu sorun neden kaynaklanmaktadır. ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Arkadaşlar benim Seagate Expansion 500 GB Taşınabilir HDD'ye içindeki hatalar ve sorunların gitmesi için Hard Disk Low Level Format Tool yazılımı ile HDD'mi biçimlendirdim sorunsuz ve en kısa sürede biçimlendirmeyi bitirdi. Yanlız bir sorun var HDD biçimlendikten sonra HDD bilgisayarımda görünmüyor sadece Bilgisayarım > Yönet > Disk yönetiminde HDD görünüyor neden bilgisayarımda görünmüyor bu sorun neden kaynaklanmaktadır. ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

Diskinizi istediğiniz bir dosya sistemi (Fat, NTFS vs.) ile yeniden biçimlendirin.

teaports

teaports

Üye
Diskinizi istediğiniz bir dosya sistemi (Fat, NTFS vs.) ile yeniden biçimlendirin.

( FAT ve NTFS ) Yolu ile hdd biçimlendirdim sorun daha dogrusu, biçimlendirdigim aygıtı atama yapma işlemini unutmuşum. Aygıtı atama yaptıktan sonra sorunsuz ve sıfır hdd gibi oldu hdd'dem, Yardımından dolayı öncelikle '' Dampierre '' kardeşime ve sana tşk ederim...

eskibesk

Üye
indirdim kurdum ancak flaş bellğe format atamıyor

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uygulama sadece HDD diskleri çin. :oke:

yiğit_06

Üye
Arkadaşlar paylaşım için teşekkür ederim
Ben programı kurdum ve format sayfasına geldiğimde hata veriyor format işlemi tamamlanıyor ama ne veriler siliniyor nede bir değişiklik var bir yerde yanlışmı yapıyorum hata şu şekilde;
Format Error occured at ofset 2,062,024,704
rakamlar sürekli değişiyor.bilgi verirseniz sevinirim

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar paylaşım için teşekkür ederim
Ben programı kurdum ve format sayfasına geldiğimde hata veriyor format işlemi tamamlanıyor ama ne veriler siliniyor nede bir değişiklik var bir yerde yanlışmı yapıyorum hata şu şekilde;
Format Error occured at ofset 2,062,024,704
rakamlar sürekli değişiyor.bilgi verirseniz sevinirim
Daha önce denediğimde böyle bir sorun olmamıştı, işletim sistemi yüklü olan pc ye attım işlem bittikten sonra açılmadı bot menüsüne geçiyordu açılışta, yane format atılması gerekiyor işlem tamamlanınca. Sendeki sorun proğram ile çakışan bir uygulama engel oluyor sanırım bunun için açık olan uygulamayı tamamen kapatın, yada şöyle bir işlem yapabilirsin; güvenli modda açıp proğramı başlat öyle at formatı sorun çözülür.

06Nurettin

Üye
işletim sistemi yüklü olmayan notebook ta dahili olan diski formatlamaya çalıştım ama bendede bu yukarıdaki hatayı veriyor..

PALA.

PALA.

Üye
işletim sistemi yüklü olmayan notebook ta dahili olan diski formatlamaya çalıştım ama bendede bu yukarıdaki hatayı veriyor..
Xp döneminden sonra kullanımı biten, getirisi pek olmayan uygulamalar bunlar.
Eskiden modaydı yavaş format, microsoft bu tür biçimlendirme formatlarını artık kullanmıyor.
Windowsdaki disk yönetimi aracı ile diski tamamen silip, sonrada istediğiniz formatta biçimlendirebilirsiniz yada kurulum medyası ile yapabilirsiniz.

Üst Alt