hdd ısınması ve korunma

Sponsorlu Bağlantılar

Burak

Üye
    Konu Sahibi
hdd ısınması ve korunma
SICAKLIĞIN NORMALDE EN FALA 55 *C OLMALIDIRLAR.40-45 *C DEN SONRASI HDD İÇİN TEHLİKELİDİR BUNU ÖLÇMEMENİN EN KOLAY YOLU BU LİNKTEKİ PROGRAMLA ÖĞRENE BİLİRSİNİZ YANİ LAFIN KISASI 40 *C DEN SONRA HDD SOĞUTMA FANLAINDAN EDİNMENİZ GEREKİYOR....

LİNK:

ÇOK ISINIRSA NE OLUR ? ? ? : HDD ÇOK ISINIRSA BİLGİSAYARINIZ DONMA'YA VE AĞIR ÇALIŞMAYA BAŞLAR BUNLARIN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN HDD FANLARI KULLANINIZ.
alıntıdır!!!
arkadaslar hdd fanı ne demek bilenler yazabilirmi

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
HDD fanları kasa içerisine harici olarak (kullanıcının ve donanımların ihtiyaç derecesine göre) takılabilen , kasadaki harici donanımların (harddisk,RAM,ekran kartı...) ısı seviyesini kontrol etmekte kullanılan çok yönlü fanlardır.

Burak

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Burak sürekli aynı şeyi yapıyorsun.10 dak. içerisinde dikkat ettim anlamlı veya anlamsız mesajlar yazıyorsun.Umarım tekrarlamazsın.

Burak

Üye
    Konu Sahibi
özür dilerim.birdaha olmuycak.affedin

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
HDD Fanı ve bulunan ürünler gibidir...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
uegazi
verdiğin linklerdeki fanlara baktım.bu fanların fiyatı hep 50 60 civarımı ?

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
İyi bakarsan sana kalitesi birbirinden farklı ve kaliteye göre fiyatları farklı iki ürün gösterdim. Fiyatı yüksek olanın kalitesi ve soğutabileceği hdd sayısı fazla iken fiyatı düşük olanın kalitesi birazdaha düşük ve soğutabileceği hdd sayısı bir adettir. Doğru düzgün inceleme yapmadan gereksiz sorular sormayınız. Sizin için araştırıp sunuyoruz ama siz incelemekten acizsiniz...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
peki.
kusura bakmayın.

Üst Alt