HD4000 Ekran Kartı hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
HD4000 Ekran Kartı hakkında
Görüntü bağdaştırıcısı türü---------------------------------Intel(R) HD Graphics 4000
Toplam kullanılabilir grafik belleği-------------------------1696 MB
Ayrılmış grafik belleği--------------------------------------64 MB
Ayr
ılmış sistem belleği--------------------------0 M
B
Paylaşılan sistem belleği----------------------------------1632 MB

Yukarıda ki bilgilere göre benim ekran kartımın belleği ne kadar. ben anlayamadım varmı beni aydınlatacak biri

ANIL

Admin
64 Mb oluyor. Toplam kullanılabilirde demek istediği ramden alarak 1696 Mb yapabilirsin. İntel Hd 4000 işlemci ile bütünleşik bir kart o yüzden oyunlarda performans bekleme. İnternet için çok kullanışlı olur cihaz ısınmaz.

benim karttan pes 10 undergraund 2 falan oynayabilirsin

benim kart başkaydı galiba 11'i bile kaldırmıyor

senin pc pes 13 ü kaldırdıysa eğer harici gpu var demek ki. bu onboard gpu nun özelliği. bilgisayarın marka, ram vs. tüm özelliklerini yazarsan daha faydalı cevaplar alırsın

ecel54

Üye
anladığım kadarıyla bir notebook'un var. bunlarda dahili 2 tane ekran kartı vardır biri hd 4000 güç tasarrufu sağlar, oyun için olmasada normal gezinme için çok iyidir. diğer ekran kartı oyun içindir. sen pes 2013 yğklemişsin, 2ncil ekran kartın oyunu otomatik olarak tanıyacak ve açarken diğer ekran kartı ile açacak. emin olmak için oyunu açmadan pes 13 ayarlarına girerek hangi ekran kartını kullandığına bakabilişrsin. bendeki ekran kartı nvidia pes 13'ü tanıdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...