hazır web şablonları - Free templates

Sponsorlu Bağlantılar

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hazır web şablonları - Free templates
acemi veya deneyimli arkadaşlarımız için hazır web şablonları toparladım. umarım işinize yarar.

geneli html dir yani sadece yazılarını düzenlemeniz yeterlidir. daha güzel olmasını isteyenler gragikler üzerinde oynama yapabilir.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: byismail, sezerstone ve atakan824

lord_dram

Üye
siteler çok güzelde grafikle oynadığın anda bozula biliyor biliyorsun sonuçta bunu yapan firmalar prf önlemleri var

paylaşım için saol

pesimist_style

pesimist_style

Üye
peki bunu bir sistem olarak nasıl yaparız sadece tema gibimi bu yani yazı veya yeni vidyoları bi panelden nasıl ekleriz bunu bi siteye index olarak koysan işe yaramaz biraz bilgi verebilirmisinz

mesutgn

Üye
arkadaşlar hazır web şablonları nasıl site haline getiriyoruz mesela sunucuya attıktan sonra admin olarakmı siteyi düzeltiyoruz lütfün bilgi veriniz

forumgezgini

Üye
Bunların bir paneli yok.Frotnt page yada dreamweaver gibi bir tasarım aracıyla birlikte açarak tabloları,resimleri,yazıları,linkleri değiştirebilir- yenisini ekleyebilir,isterseniz hazır kodlar kullanarak ziyaretçi defteri vb. ekler daha sonra ftp'ye atarsınız.

berhanyusuf

Üye
merhaba benim bu akşama kadar bir insani yardım kuruluşu sitesinin değiştirilerek tekrar yapılması projesi teslimim var.acil yardıma ihtiyacım var sitenin çok uğraşılmasına gerek yok sayfa geçişleri olsun css kuralları olsun bir tane şablon olsun 5 html sayfası kullanılması yeterli,formlar olsun,sıkça sorulan sorular olsun,java örneği olsun,google map olsun,tablo olsunidavranışlar olsun buna benzer şeyler yardım ederseniz çok memnun olurum.olamayanında canı sağıolsun

sadasbaba

Üye
dostum kusura bakmayın ama bu linklerdeki templeytler ölüüü.

Üst Alt