Hazin bir Telefondan Hizan Abi sayesinde kurtuldum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
distakjo

distakjo

Üye
    Konu Sahibi
Hazin bir Telefondan Hizan Abi sayesinde kurtuldum.
Evet arkadaşlar sonunda Belleli oldum. Çok güzelmiş kurtuluş abinin belle si. İlk önce hizan abime belleyi yüklediği içinn çok teşekkür ediyorum huzurlarınızda. Teamvieweri açıp geriye yaslanıp belleli oldum sayesinde. Daha sonra da kurtuluş40 abime teşekkür ediyorum bu kadar güzel bi belleyi hazırladığı için. Saygılar.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
hayırlı olsun, benim telefona da sağolsun çağrı abi yükledi belleyi ama bunun için konu açmadım:)...

• Beğen
Tepkiler: mmb7982 ve man20
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayırlı olsun ama bunun için herkes konu açarsa nolur acaba?

man20

man20

Üye
Evet arkadaşlar sonunda Belleli oldum. Çok güzelmiş kurtuluş abinin belle si. İlk önce hizan abime belleyi yüklediği içinn çok teşekkür ediyorum huzurlarınızda. Teamvieweri açıp geriye yaslanıp belleli oldum sayesinde. Daha sonra da kurtuluş40 abime teşekkür ediyorum bu kadar güzel bi belleyi hazırladığı için. Saygılar.
şurda orjinal belle'nin gelmesine 1 ay kalmıştı sabredemedin mi

distakjo

distakjo

Üye
    Konu Sahibi
şurda orjinal belle'nin gelmesine 1 ay kalmıştı sabredemedin mi
kardeş telefonumu yurt dışından almıştım. 25.008 güncellemesiyle ingilizce olmuştu. Belle gelse bile ingilizce olacaktı gene flash atacaktım.
Diğer arkadaşlar haklısınız ama 25.008 i yükledikten sonra telefon iyice hantallaşmıştı ve sürekli donuyordu bi de ingilizceydi, neler çektiğimi anlatamam.
Olmazsa diğer arkadaşlar da bu konu altından teşekkür edebilirler.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Özelden etsen daha güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: MoonLife01

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
geç bile kalmışsın
hayırlı olsun

Jerkez38

Jerkez38

Üye
hüseyin abi başkadır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt