Hazel?????????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
Hazel?????????
Arkadaşlar telefon arıyorum.Hazel'i araştırdım özellikleri gayet iyi.Çok mesaj atan biri olduğum için kesinlikle dokunmatik istemiyorum.Bu telefonu önerir misiniz??
Ya da 600 liraya kadar dokunmatik olmayan(qwert klavyeli olabilir) telefon önerir misiniz yoksa bunu alayım mı??:allalla:

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
yok mu yardım eden???

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Hem dokunmatik hemde klavyeli bi telefon öneririm örneğin samsung galaxy 551

'Patron

'Patron

Üye
Hem dokunmatık hem qwertylı c6-00 var. sadece qwertylı e71 yada c3e bakabilirisin. Normal tuşlu olarak c5-00 var oda guzel bir telefon.

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
hazel kötü müdür?

onurgunay35

onurgunay35

Üye
pek duyulmamış bi model o yüzden

ex37

ex37

Üye
hazel şahane bir tefelon, tavsiye ederim...

fireman87

fireman87

Üye
Hazel güzel cihaz ama bazı özellikleri yetersiz kalır senin için.. Nokia'nın e72 sinden alabilirsin taş gibi cihazdır :oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
hazel basıt bı telefon hocam ya.. o fıyata yada az bırsey yuksek fıyata bı cok androidli smartphone bulabılırsın..

mstf_l

mstf_l

Üye
e72 pahalı gelir dersen e71 (ama tavsiye etmem)

Yada c6 00

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Hazel cidden basit bu devirde o tarz telefon alınmaz. Bence mesajlaşmak için diyorsan o fiyata kesinlikle Nokia C6-00 almalısın.Tasarım/Kullanılabilirlik konusunda sıkıntı yaşatmaz 5 mp kamerası da fazlasıyla yeterlidir. Fiyat nedir dersen 550-585 tl aralığında bir piyasası var.

coacoa

Üye
c3 mesajlasmak icin en uygun telefon hem bazı arkadaslar illa nokia olsun diye gidip tariheser telefonları alıyolar markadan dolayı :D eleştirip moralini bozanda olmaz düşün istersen

61semih

61semih

Üye
daha guzel telefonlar var ıllada fızıksel klavyeyle hızlı yazılıyor dıye brısey yok sanal klavyeylede cok hızlı yazılıyor kasapsıtıf olması kaydıyla

phasan

phasan

Üye
n97 al

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]E72 tavsiyem[/SIZE][/COLOR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt