Hazard itiraf etti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Hazard itiraf etti!


Chelsea'nin bu yaz transfer döneminde Lille'den transfer ettiği genç yıldız Eden Hazard, yaptığı açıklamada Chelsea'ye imza atmadan önce Tottenham'a imza atmaya yakın olduğunu itiraf etti.
Belçikalı oyuncu konuyla ilgili France Football'daki açıklamasında, "Açıkçası Tottenham beni etkilemişti çünkü o sıralarda ligde üçüncü olan genç bir takımlardı ama daha sonra sezon sonunda durumlar aynı kalmadı ve ligi dördüncü bitirerek Şampiyonlar Ligi'nin dışında kaldılar." dedi.
Chelsea'ye transferi hakkında da konuşan yetenekli oyuncu, "Chelsea'ye yeni bir hücum sistemi geleceğini öğrendikten sonra buraya transfer olmayı istiyordum. Geçen yıl kimse Chelsea'nin oynadığı oyundan memnun değildi. Yöneticiler de bana çok iyi futbolcular alacaklarını ve onlarla beraber oynayacağımı söylediler. Takıma baktığımızda da Marin,Oscar ve benim gibi topu ayağında tutmayı seven oyuncuları görebiliyorsunuz. Bunun dışında Mata ve Ramires de topla oynamayı seven oyuncular." şeklinde açıklamalarda bulundu.
Hazard son olarak, "Geçen yıl Chelsea ligde pek iyi işler yapamadığı için Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu güzel bir şans oldu. Chelsea Şampiyonlar Ligi'ni kazanınca buraya gelmek de benim için doğal bir tercih oldu." dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt