Hazard: "Buraya başarı için geldim"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hazard: "Buraya başarı için geldim"
Chelsea'nin Lille'den transfer ettiği yıldızı Eden Hazard, son Şampiyonlar Ligi şampiyonuna kazanabileceği kadar kupa kazanmaya geldiğini söyledi.

Yeni takımının formasını giymek için sabırsızlandığını söyleyen yıldız oyuncu, kulübünün resmi sitesine yaptığı açıklamada, "Hayallerim gerçek oldu. Başlamak için sabırsızlanıyorum. Bu forma altında oynayabildiğim kadar maç oynamak istiyorum. Atabildiğim kadar da gol atıp taraftarın da desteğini kazanmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Chelsea'de uzun süre başarılı olmak istediğini söyleyen Hazard, "Bir oyuncu için kazanmak çok önemlidir. Kazanabilidğim kadar kupa kazanmak istiyorum. Chelsea'ye geliş nedenim de budur. Burada olduğum süre boyunca umarım birçok başarıya imza atarım." sözlerini sarfetti.

Zor bir karar verdiğini de sözlerine ekleyen başarılı oyuncu, "Herkes gibi ben de Şampiyonlar Ligi finalini izledim. Chelsea, baskı altında çok iyi işler ortaya çıkartıyor. Birçok kulüp beni istedi ama ben Chelsea'yi seçtim. Zor bir kadar verme süreci oldu." diye konuştu.

Fransa Ligi ve Premier Lig'in farklarına da değinen Belçikalı yıldız, "Birçok insan Fransa Ligi'nin yeterince üst seviyede olmadığını söylüyor. Ben buna katılmıyorum. Bence Avrupa'nın en iyi liglerinden biri. Çok fazla güçlü takım var ve gol atmak bu ligde çok zor. İngiltere'de ise stadyumlar farklı atmosfer farklı. Oyuncular teknik olarak daha üst düzeyde." dedi.

Londra'ya gelmeden önce Joe Cole ile konuştuğunu söyleyen Hazard, "Buraya gelme kararını vermeden önce Joe Cole ile konuştum. Chelsea'nin benim için en doğru takım olduğunu söyledi ve Chelsea, geride bıraktığımız yılda harika bir sezon geçirdi. Ligde iyi bir iş çıkartamamış olabilirler, fakat sezonu 2 kupayla kapatmak herkes için çok büyük bir başarıdır." diye konuştu.

technoshark

technoshark

Üye
Offf o zaman tek kelime şunu diyorum birisi hazard'ı durdursun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt