Hayvan seçimi konusunda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Laz¥

Laz¥

Üye
    Konu Sahibi
Hayvan seçimi konusunda
Arkadaşlar en ideal evcil hayvan sizce hangisi evinde evcil hayvan besleyen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim

silop_kms

silop_kms

Üye
bence balık kur bir akvaryum:):)

aLone

aLone

Üye
köpek her zaman iyidir

SZSSZS

Üye
sultan papağanı kesnlkle:)) vereblrm hatta:)

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
bencede köpek.

futbol123

futbol123

Üye
bence kedi al neden dersen tuvalet sorunu yok kumuna yapıyor temiz titiz ve akıllı hayvanlar köpekte güzel ama tuvalet sorunu var

zeE*

zeE*

Üye
bence kedi al neden dersen tuvalet sorunu yok kumuna yapıyor temiz titiz ve akıllı hayvanlar köpekte güzel ama tuvalet sorunu var

Demissin ama kum zaman içinde pislencek ve evde koku yapacak balıklarda öyle bir sorun yok sabah yem ver aksam yem ver sende rahat et onlarda rahat etsin hem eğer bir birine uyumlu renklerde lepistes plati melek discus akvaryumu yaparsan akvaryuma bakarak koltukta uyuya kalırsın :islik

metaneten

metaneten

Üye
Mr.H[e]LL;1925305' Alıntı:
Demissin ama kum zaman içinde pislencek ve evde koku yapacak balıklarda öyle bir sorun yok sabah yem ver aksam yem ver sende rahat et onlarda rahat etsin hem eğer bir birine uyumlu renklerde lepistes plati melek discus akvaryumu yaparsan akvaryuma bakarak koltukta uyuya kalırsın :islik

katılıyorum ben kedi beslememe rağmen hiç tavsiye etmem. valla sanki küçük çocuk.yapmadığı haylazlık yok keratanın evi birbirne katıyor bazen deli oluyorum en güzeli kuş ya da balık zahmetsiz oluyorlar

Laz¥

Laz¥

Üye
    Konu Sahibi
En sonunda Akvaryum Kurdum Arkadaşlar Köpek de besledim ama çalındı akvaryumla uğraşıyorum şimdi yorumlarınız için teşekkürler

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
uzaktan sevilen hayvan varsa bn onu alim:D

Samsun55''

Samsun55''

Üye
al bi yılan onu besle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt