Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayvan seçimi konusunda
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Laz¥
Üye
Konu Sahibi
Hayvan seçimi konusunda
Arkadaşlar en ideal evcil hayvan sizce hangisi evinde evcil hayvan besleyen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim
silop_kms
Üye
bence balık kur bir akvaryum
aLone
Üye
köpek her zaman iyidir
SZSSZS
Üye
sultan papağanı kesnlkle) vereblrm hatta
mhmtozturk
Üye
bencede köpek.
futbol123
Üye
bence kedi al neden dersen tuvalet sorunu yok kumuna yapıyor temiz titiz ve akıllı hayvanlar köpekte güzel ama tuvalet sorunu var
Demissin ama kum zaman içinde pislencek ve evde koku yapacak balıklarda öyle bir sorun yok sabah yem ver aksam yem ver sende rahat et onlarda rahat etsin hem eğer bir birine uyumlu renklerde lepistes plati melek discus akvaryumu yaparsan akvaryuma bakarak koltukta uyuya kalırsın
metaneten
Üye
Mr.H[e]LL;1925305' Alıntı:
Demissin ama kum zaman içinde pislencek ve evde koku yapacak balıklarda öyle bir sorun yok sabah yem ver aksam yem ver sende rahat et onlarda rahat etsin hem eğer bir birine uyumlu renklerde lepistes plati melek discus akvaryumu yaparsan akvaryuma bakarak koltukta uyuya kalırsın
katılıyorum ben kedi beslememe rağmen hiç tavsiye etmem. valla sanki küçük çocuk.yapmadığı haylazlık yok keratanın evi birbirne katıyor bazen deli oluyorum en güzeli kuş ya da balık zahmetsiz oluyorlar
Laz¥
Üye
Konu Sahibi
En sonunda Akvaryum Kurdum Arkadaşlar Köpek de besledim ama çalındı akvaryumla uğraşıyorum şimdi yorumlarınız için teşekkürler