_CHiLeKesH_
Üye
Hayırlı Uğurlu Olsun..
arkadaşlar merhabalar..uzun zamandır gerek okul hayatım olsun gerek özel hayatım olsun bir takım nedenlerden dolayı maxicepteki aktifliğimden ödün verdim...internetten uzaklaştığım söylenemez ama forumlardan uzak kaldığım ortada..
her neyse tekrar buradayız...
öncelikle sitedeki reklam yapma yasaklarının hala eski düzen gibi oldugunu sanmaktayım..üyelik gerektiren mobil sitelerin reklamlarını yapmak yasaktı en son..her neyse reklam demeyelim şimdilik yaptığım işleme..
idare edin kimse raporlamasın
kural ihlali nedeniyle linkler kaldırıldı.
bir üsre önce açtım yonja scriptiydi daha sonra dedim böyle taklitle olmaz değiştireyim..değiştirdim bu şekilde bir sistem kurdum..
lafı uzatmayayım.. bir zamanlar maxicep e gönlümüzü werdik herşeyimizle destek olduk..şimdide maxicep in de desteğini bekliyoruz..gerek yönetiminden gerek üyelerinden gerek eski dostlardan
tanıdıklarınıza sitemizi tanıtırsanız sevinirim...
eğer konuyu uygun görmezseniz haber wermeksizin silebilirsiniz
saygı duyarım..
herkese iyi akşamlar..tekrar görüşmek dileğiyle..üyeliklerinizi ve desteklerinizi bekliyorum..
her neyse tekrar buradayız...
öncelikle sitedeki reklam yapma yasaklarının hala eski düzen gibi oldugunu sanmaktayım..üyelik gerektiren mobil sitelerin reklamlarını yapmak yasaktı en son..her neyse reklam demeyelim şimdilik yaptığım işleme..
idare edin kimse raporlamasın
kural ihlali nedeniyle linkler kaldırıldı.
bir üsre önce açtım yonja scriptiydi daha sonra dedim böyle taklitle olmaz değiştireyim..değiştirdim bu şekilde bir sistem kurdum..
lafı uzatmayayım.. bir zamanlar maxicep e gönlümüzü werdik herşeyimizle destek olduk..şimdide maxicep in de desteğini bekliyoruz..gerek yönetiminden gerek üyelerinden gerek eski dostlardan
eğer konuyu uygun görmezseniz haber wermeksizin silebilirsiniz
herkese iyi akşamlar..tekrar görüşmek dileğiyle..üyeliklerinizi ve desteklerinizi bekliyorum..