Hayırlı Uğurlu Olsun..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı Uğurlu Olsun..
arkadaşlar merhabalar..uzun zamandır gerek okul hayatım olsun gerek özel hayatım olsun bir takım nedenlerden dolayı maxicepteki aktifliğimden ödün verdim...internetten uzaklaştığım söylenemez ama forumlardan uzak kaldığım ortada..

her neyse tekrar buradayız...

öncelikle sitedeki reklam yapma yasaklarının hala eski düzen gibi oldugunu sanmaktayım..üyelik gerektiren mobil sitelerin reklamlarını yapmak yasaktı en son..her neyse reklam demeyelim şimdilik yaptığım işleme.. :) idare edin kimse raporlamasın :oku

kural ihlali nedeniyle linkler kaldırıldı.

bir üsre önce açtım yonja scriptiydi daha sonra dedim böyle taklitle olmaz değiştireyim..değiştirdim bu şekilde bir sistem kurdum..

lafı uzatmayayım.. bir zamanlar maxicep e gönlümüzü werdik herşeyimizle destek olduk..şimdide maxicep in de desteğini bekliyoruz..gerek yönetiminden gerek üyelerinden gerek eski dostlardan ;) tanıdıklarınıza sitemizi tanıtırsanız sevinirim...

eğer konuyu uygun görmezseniz haber wermeksizin silebilirsiniz ;) saygı duyarım..:cool

herkese iyi akşamlar..tekrar görüşmek dileğiyle..üyeliklerinizi ve desteklerinizi bekliyorum..

UndeRqRo.uNd

Üye
slm,
Günümüze kadar Maxicep 'de site tanıtımları yapılmadı ve izin verilmedi,
bu platformda tanıtımın amacı tasarım ,görsellik ,kod bakımından birşeyler paylaşmak ve örnek ,taktim amacı dışında site verilmesi yasaktır.
Site tanıtım bölümü yönetimede gündeme gelebilir ama kural kuraldır, biz dahil aşamayız, lütfen kurallara ve diğer yöneticilere saygılı olalım ve konulmuş kurallara uyalım.

Linkler kaldırılıcaktır, bahsettim gibi amaçlar dışında site yayınlanamaz.
Saygılar.

_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
    Konu Sahibi
;) teşekkür ederim, afedersiniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt