osmanayman
Üye
-
Konu Sahibi
-
aynen mert umarım meegonun devamı gelirki eminim gelicek ama yollarını ayırmadıklarına sevindim harbi sanırım bundan sonraki meego lu cihaz n950 olur..iphone u karıştırmayın bence n9 çok özel ve güzel bi cihaz olacak şu alien dalvik i çözdülerse android prolarının hepsini açacak umarım tr de satışa sunulur gerçi sunulmasada sorun değil buluruz bi yolunu
bu cihazla ilgili beni en çok sevindiren şey nokianın en son meego lu bi cihaz çıkarmış olması devamı gelirse nokia eski gücünü kazanır diyorum
bi çok kulanıcısını küstürüdüğü doğru ama inan kardeş telafi etmesini bilicek potansiyelde bi marka ve bu sölediklerini unuturucak sana emin olabilirsin..Zerre kadar güvenim yok Nokia'ya karşı.. Zaten bu zamana kadar biliyordum az çok pazarlama politikalarını ama N900 gibi bir cihazın arkasında durmamaları ve hala eski şark kurnazlığına kaçmaları hepten can sıkmaya başladı.. Alem-i cihanı üretse markası Nokia ise almam kardeşim.. Müşterisini bu kadar enayi yerine koyan başka bir firma yoktur..
bi çok kulanıcısını küstürüdüğü doğru ama inan kardeş telafi etmesini bilicek potansiyelde bi marka ve bu sölediklerini unuturucak sana emin olabilirsin..
sende haklısın hocam ama şuda var yeni sistem yeni bi sayfa demek nokia geçmişinden kesinlikle ders çıkarmıştır bence çünkü piyasaya hakim olmaya çalışan ios ve android i durdurmak için muhakak atılımları olucak ki buda büyük olasılıkla meego yla olucak ben buna kesinlikle inanıyorum artı maemonun desteksiz olması hiç bi zaman işimizi görmediği anlamınada kalmez hocam inan her türlü işimizi fazlasıyla gördü maemo 6 çıkmasıylada sanırım piyasa tamamiyle bi şekilenicekk kısacası efsana geri dönebilirŞimdi kardeş mutlaka bir noktaya kadar haklı olabilirsin..
Ben Nokia markasına N900 ile girdim daha önceki cihazlarım ya smartphone,ya PDA veya PockePC idi.. yani bu sınıfta Nokai çalışırken emin ol diğer şirketlerde boş durmayacak.. Nokia N900 ile açık kaynak kodlu cihaz üretimine geçince tamam dedim bu sefer akıllar başlarına geldi ve gerçekten birşey yapacaklar..Ancak sadece üretiyorlar cihazın arkasında durmak gibi bir misyonları yok.. Yıllar önce de bu sınıfın öncülerinden HTC firmasını aşırı beğenirdim hala da öyle.. Adamlar stabil kalmıyorlar,yerinde saymıyorlar..
Videoya bakıyorum cihaz ilk etapta müthiş.. Ancak yazılım desteği çok ama çok eminim ki yine bize kafayı yedirecek..
acaba bu sistemi n900 e port edebilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?