Hayırlı Cumalar
PrınceOfPersia Üye Mehmet' Alıntı: Hepinize hayırlı Cumalar arkadaşlarYarım saatimizi ayırıp namazımızı eda edelim lütfen unutmayın 3 sefer üst üste mazeretsiz cuma namazını terkeden aklı başında müslümanın kalbi mühürlenir hepinize abi kardeş tavsiyesi bu mübarek aylarda Genişletmek için tıkla ... benim kaç gün oldu gitmediğim neyseki nefsimi yendim artık gidiyorum Hayırlı Cumalar
Mehmet' Alıntı: Hepinize hayırlı Cumalar arkadaşlarYarım saatimizi ayırıp namazımızı eda edelim lütfen unutmayın 3 sefer üst üste mazeretsiz cuma namazını terkeden aklı başında müslümanın kalbi mühürlenir hepinize abi kardeş tavsiyesi bu mübarek aylarda Genişletmek için tıkla ... benim kaç gün oldu gitmediğim neyseki nefsimi yendim artık gidiyorum Hayırlı Cumalar
kol@j Üye cuma duası: la ilahe illa ente ya hannani ya mennani ya bediissemevati vel ard ya zül celali vel ikram ALLAH tan meramınızı dua etmeden önce bu duayı okumanızı tavsiye ederim ALLAH in isim ve sifatlarından derlenmiş bu duanın anlamını siz araştırın artık cumanız mübarek olsun hayırlı maxicepler
cuma duası: la ilahe illa ente ya hannani ya mennani ya bediissemevati vel ard ya zül celali vel ikram ALLAH tan meramınızı dua etmeden önce bu duayı okumanızı tavsiye ederim ALLAH in isim ve sifatlarından derlenmiş bu duanın anlamını siz araştırın artık cumanız mübarek olsun hayırlı maxicepler