haydi buyur burdan yak tizen+bada

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serserim1905

serserim1905

Üye
    Konu Sahibi
haydi buyur burdan yak tizen+bada
arkadaşlar son çıkan haberlere göre samsung tizeni badayla birleştirmeyi düşünüyor bence bunu yaparsa açık kaynak yazılımdan uzaklaşacak ve geliştirici destegi olmayacak gibi bada ne ya o damı işletim sisteminden sayılıyo bu konu hakkında burda birde haber var

denizci535

denizci535

Üye
bir o kaldiydi

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Kabul edilmesi zor da olsa bada artık ölü bir işletim sistemi bunlarda son haberleri gibi geliyor bana

serserim1905

serserim1905

Üye
    Konu Sahibi
nokia maemo dan elini çekince meydanı boş bulan samsung devreye girdi intelle anlaştı tizen üzerinde çalışmaya başladı kendi elindede bi bada var ne oldugu belirsiz onuda yeniden canlandırmak için tizenle birleştirdi sanırım ios tipi bi işletim sistemi olacak ve apple rakip çıkacak buda demek olyor ki stabiliteden ödün vermeyen kapalı kutu bi sistem olacak ikinci varsayımım ise android türü bi sistem yapıp geliştiricilerinde destegini arkalarına alıp geniş bi pazar payına göz dikecek nokianın başaramadıgını onlar planlıyor tabi bunlar sadece benim öngörülerim

denizci535

denizci535

Üye
bunlar bos isler hicbirsey cikmaz... artik kabul edelim android ve iphone marketleri en kaliteli olanlari... ama bir linux sistem yapmazlar sadece uygulamalari cesitli oldugu ve genis halka hitap ettigi icin simdilik bunlar ama wm7 sanirim yeniden dogacak lumia800 cok merak ediyorum...

serserim1905

serserim1905

Üye
    Konu Sahibi
bakalım geçen yıllar ne getirecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt