Haydi bitsin bu hasret!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Haydi bitsin bu hasret!



Ziraat Türkiye Kupası 4. Kademe mücadelesinde Galatasaray, Balıkesirspor'u konuk ediyor. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'nın yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve Arkın Akgöl yapacak.
Saat 19:00'da başlayacak ve ATV ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz. Dilerseniz twitter üzerinden yaptığınız yorumların sonuna #sporxcanli etiketini ekleyerek yorumlarınızın canlı anlatım sayfasında görünmesini sağlayabilirsiniz.
ASLAN KUPAYA HASRET
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda son 7 sezonda şampiyon olamadı. Son 7 sezonda 5 kez çeyrek finalde, 1 kez yarı finalde, 1 kez 4.turda elenen sarı-kırmızılılar en son 2004-05 sezonunda finale kalmış ve Fenerbahçe'yi 5-1 yenerek kupayı almıştı. Galatasaray geçen sezonda Ziraat Türkiye kupasında 4.turda Sivasspor’a sahasında 1-0 yenilip elenen taraf olmuştu.

HİÇ BU KADAR OLMAMIŞTI!

Z.Türkiye Kupasını 14 kez kazanarak kupa tarihinin en başarılı takımı olan Galatasaray en son 2004-05 sezonunda mutlu sona ulaştı. Son 7 sezonda kupayı kazanamayan Galatasaray böylece en uzun kupayı kazanamama serisine ulaştı. Aslan, daha önce Z.Türkiye kupasını kazanmak için en fazla 6 sezon beklemişti. 1965-66 sezonundan sonra 6 sezon kupayı alamayan Galatasaray 1972-73 sezonunda yeniden kupayı müzesine götürmüştü.
TERİM YİNE ROTASYONA GİDİYOR
Elazığ deplasmanında önemli değişikliklere giden başarılı taktisyen, Balıkesirspor maçında forma fazla şans bulamayan isimlerin son durumlarını görecek.
Kaleyi Ufuk Ceylan'a emanet edecek olan Fatih Terim'in savunmada Gökhan Zan ve Cris'i görevlendirmesi bekleniyor. Sol bekte Çağlar Birinci, sağ bekte ise Sabri Sarıoğlu sahne alabilir. Elazığspor karşısında orta sahada Felipe Melo ile Yekta Kurtuluş'u kullanan Fatih Terim, bu kez Ceyhun Gülselam, Furkan Özçal, Engin Baytar ve Aydın Yılmaz 4'lüsünü sahaya sürmeye hazırlanıyor.
MUHTEMEL 11'LER
GALATASARAY
Ufuk
Sabri
Çağlar
Gökhan
Cris
Ceyhun
Yekta
Engin
Aydın
Furkan
Elmander

BALIKESİR
Recep
Rıza
Hasan
Caner
Kerem
Mustafa
Onur
Salih
Erhan
Özcan
Gökhan

SAAT: 19:00
STAT: TT Arena
HAKEM: Mete Kalkavan
YAYIN: ATV
BALIKESİR'LE 3. KEZ

Balıkesirspor 1.Lig’de (şimdiki adıyla Süper Lig’de) yer aldığı tek sezonda Galatasaray ile 2 kez karşılaşmıştı. Balıkesirspor sahasında rakibini 1-0 yenerken İstanbul’da oynanan maçı Galatasaray 2-0 kazanmıştı. Galatasaray’ın kazandığı bu maçta son golü Fatih Terim penaltıdan kaydetmişti.
BEYAZ GRUP'TA 2. SIRADA!
Balıkesirspor 2012-13 sezonunda Spor Toto 2.Lig Beyaz grupta mücadele ediyor. Geride kalan 12 haftada 23 puan toplayan Balıkesirspor liderin 1 puan arkasında 2.sırada yer alıyor. Oynadığı 12 maçta kalesinde sadece 8 gol gören Ege temsilcisi, Spor Toto 2.Lig Beyaz grubun en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt