haydar dümenlik soruu...:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canturgay

canturgay

Üye
    Konu Sahibi
haydar dümenlik soruu...:)

'Haydar Dümen'lik soru

Haydar Dümen'e gelen sorular malum.. Ama bu kez cezaevinden geldi. Soru da cevap ta bir hayli ilginç..

Türkiye'nin cinsellik konusundaki araştırmalarıyla önde gelen isimlerinden Psikiyatr Dr. Haydar Dümen, dört yıldan bu yana Posta gazetesindeki köşesinde okurların sorularını yanıtlıyor.

Dr. Dümen'e gelen son dört yılın en ilginç sorusu ise Kütahya E Tipi Kapalı Cezaevi'nde yatan Mustafa Yaşar'dan geldi.

Mustafa Yaşar'ın sorusu şöyle:

Haydar Bey, ben cezaevinden yazıyorum bu mektubu. Bizim iki muhabbet kuşumuz var. Bunlara hiçbir masraftan kaçınmadığımız halde ön sevişmeyi yapıyorlar ama ilişkiye girmiyorlar. Dişi erkekten 2-3 ay kadar dolgun. Dişi her türlü cilveyi yaptığı halde erkekte bir yaklaşım göremiyoruz. Tecrübenize dayanarak bizi bilgilendirirseniz çok memnun kalırız. Saygılarımızla...

Dr. Haydar Dümen'in bu soruya verdiği yanıt ise şöyle:

Değerli okurum, bence kuşlar sizlerden utanıyor! Onca insanın arasında bu işi yapmak kolay mı? Etraf röntgenci dolu ve siz sevişeceksiniz? Yapabilir miydiniz? Zor! Bu arada siz de kuşların halinden biraz anlayın be evladım. Ön sevişmeye başladıklarında çevrelerinden çekilin de işlerini görsünler. Hepsi bir yana, ben insan doktoruyum. Kuştan da muhabbetten de çok iyi anlarım ama muhabbet kuşundan değil!

leiche

leiche

Emekli Yönetici
:kop: hatta zuhahahaa

karides

Üye
Bugün gazetede okumuştum, hakikaten çok komik. Kim ne derse desin biz millet olarak cinselliği severiz ve Haydar Dümen bu nedenle popularitesini hiç kaybetmiyor; bana hep eğlenceli geliyor muhabbeti. Anayasa değişikikleri, ekonik kirzler, terörle bulanalan ülkenin gülümseten yüzüdür bu konular, aşırıya kaçmamak kaydıyla.

Salihyet

Salihyet

Üye
İstanbul buluşasında da konusu geçmişti :ehe cevaplarına baktım, gerçekten cevap verio :) şahsen böyle konularda başkasına öğüt vermek beni sıkar ama kuşları da anlıyorum.. sayılı gün çapuk geçermş :P

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Adam Sırf Komedi Yaaa...Hergün Sadece Haydar DÜmen İçin Posta Gazetesi Alıyorum:D

Nazy

Nazy

Üye
:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

gamlihuzun

gamlihuzun

Üye
haydar dümen soruyu geçiştirmiş bizimkiıler gayet rahat gözümüzün önünde her ş:ehe
eyi yapıyorlar

delrico

delrico

Emekli Yönetici
hahahaha+zuhahahaha+hehehehe+:kop::kop::kop:

POWER

POWER

Üye
süper yaw :D:D:D

thebora

Üye
muhabbet kuşlarının ön sevişmesi nasıl oluyo acaba:kop:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Adam Sırf Komedi Yaaa...Hergün Sadece Haydar DÜmen İçin Posta Gazetesi Alıyorum:D

:ehe :ehe :ehe :ehe :ehe :ehe :ehe

haydar dümen 1 numara yaa...adamın cvplar süper...bi fıkrası bi hikayesi bi benzetmesi muhakkak oluyo ve tam koparmalık...bu da aynen öle olmuş... :kop: :kop: :kop:

Nazy

Nazy

Üye
hade canım yeme bizi doğruyu söyle....
sırf gülmek için almıyorsundur her halde:ehe
Fulll Sürüm bir erkek olmaya çalışıysn dimi

FirstClasss

FirstClasss

Üye
:ehe

kurt bey

kurt bey

Üye
Kuştan da muhabbetten de çok iyi anlarım ama muhabbet kuşundan değil!:ehe

gknky

gknky

Üye
:D:D:D:D doktor yerine showman olsaymış keşke

ouSahin

ouSahin

Üye
Hocaya sorsam bizim kuşta ötmüyor dişi kuşta bir sorun olurmu:P::P::P::kop::kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt