Hayda Bir Çocuk Atari Alamadığı İçin İntihara Kalkıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Hayda Bir Çocuk Atari Alamadığı İçin İntihara Kalkıştı
HAYDA!.. BİR ÇOCUK ATARİ ALAMADIĞI İÇİN İNTİHARA KALKIŞTI



Konya'da bir çocuk, inşaat halindeki binanın 7. katına çıkarak kendisine atari alınmaması durumunda atlayacağını belirterek, intihar girişiminde bulundu.
15 Mart 2006 Çarşamba 00:08



HALİL İBRAHİM VARLI
KONYA - Konya'da bir çocuk, inşaat halindeki binanın 7. katına çıkarak kendisine atari alınmaması durumunda atlayacağını belirterek, intihar girişiminde bulundu.



Edinilen bilgiye göre olay, merkeze bağlı Karatay İlçesi Fakıh Dede Mahallesi'nde bulunan bir inşaatta meydana geldi. İnşaatın 7. katında bulunan demir iskelelerin üzerine çıkan 15 yaşındaki Y.Y. (Yusuf Yıldız) kendisine atari alınmasını, yoksa aşağıya atlayacağını söyledi.


Balici olduğu öne sürülen Y.Y'yi gören vatandaşların durumu bildirmeleri üzerine çok sayıda polis ekibi olay yerine gönderildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Y.Y'yi ikna etmek için yaklaşık 1 saat çaba sarf etti.


Atari istediğini belirten Y.Y'nin bu isteği polisler tarafından yerine getirildi. Y.Y. atarinin getirilmesinin ardından ikna edilerek bulunduğu yerden indirildi. Aşağıya indiğinde karşısında kameraları gören Y.Y., "Babam sürekli içki içiyor. Bir kardeşim de mendil satıyor. Nasıl atari alayım? Şimdi atarim olduğu için çok mutluyum" dedi. Y.Y., kameralara gülümserken, Çocuk Polisi ekipleri tarafından olay yerinden götürüldü.



Kaynak: Haber Vitrini..
 

hidayet

Üye
hay allahım ya olaya bak
 

crows

Üye
hakikatten ya tatlı bişi de velet ulan be üzüldüm ya demekki arkadaşlarında var görüyo ki istemiş
 
güle güle kullansın daha iyiside olur inşallah ah işte bizde telefon tartışması yapıyoz yok symbian niye daha kaliteli javaya göre la bi şükür et dünyada neler oluyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...