quigleyarman
Üye
-
Konu Sahibi
-
sen neymişsin ya kahkaha attrıdın
opera ise tam ekran düzenleme yap yazDaha neler neles var üşendim yazmaya mobilim
Apartman girişindeki zil butanlarına basardım, zile basıp kaçmak artık çok kılasık olmaya başlamıştı
zil butanlarına birer damla japon yapışıtırıcı damlatırdım ziller çalışmaz olurdu ertesi gün zil butonu nu degiştirilirdi
çöplükten buldugum enjektörle komşunun agcındaki limonlara sabunlusu enjekte ederdim.
wc pencerseinin havalandırma boşlugunu kundaklamıştım. Çok fazla pislik birikmiş duman çok çıkınca
itfaye çagırılmıştı Anahtarı üzerinde unutulmuş kapıyı kitliyip anahtarı çıkarmadan kapının üzerinde kırdım çilingir çagırlmıştı
nisafirin birinin cantasının içine iri ağır bitane taş koymuştum
Apartman girişindeki zil butanlarına basardım, zile basıp kaçmak artık çok kılasık olmaya başlamıştı
zil butanlarına birer damla japon yapışıtırıcı damlatırdım ziller çalışmaz olurdu ertesi gün zil butonu nu degiştirilirdi
çöplükten buldugum enjektörle komşunun agcındaki limonlara sabunlusu enjekte ederdim.
wc pencerseinin havalandırma boşlugunu kundaklamıştım. Çok fazla pislik birikmiş duman çok çıkınca
itfaye çagırılmıştı Anahtarı üzerinde unutulmuş kapıyı kitliyip anahtarı çıkarmadan kapının üzerinde kırdım çilingir çagırlmıştı
nisafirin birinin cantasının içine iri ağır bitane taş koymuştum
bende halamin kedisini tirmaladi diye 3. kattan atmıştım bi daha hiç görmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?