Aziz™ Üye hayatınızda böyle kurşun kalem görmediniz emeğe saygı için teşekkür butonunu kullanın.teşekkür etmeyi ihmal etmeyin BİR TEŞEKKÜR ETMENİZ YETERLİ(EMEĞE SAYGI)
emeğe saygı için teşekkür butonunu kullanın.teşekkür etmeyi ihmal etmeyin BİR TEŞEKKÜR ETMENİZ YETERLİ(EMEĞE SAYGI)
Aziz™ Üye yusufucan' Alıntı: sankim photosohop yapmışlar tşkler Genişletmek için tıkla ... sanmıyorum.eğer resimlere yakından bakılırsa yontma işi olduğu anlaşılır
yusufucan' Alıntı: sankim photosohop yapmışlar tşkler Genişletmek için tıkla ... sanmıyorum.eğer resimlere yakından bakılırsa yontma işi olduğu anlaşılır
yusufucan Üye sensizlik32' Alıntı: sanmıyorum.eğer resimlere yakından bakılırsa yontma işi olduğu anlaşılır Genişletmek için tıkla ... evet şimdi baktım el emeği var...:
sensizlik32' Alıntı: sanmıyorum.eğer resimlere yakından bakılırsa yontma işi olduğu anlaşılır Genişletmek için tıkla ... evet şimdi baktım el emeği var...:
Aziz™ Üye baby01' Alıntı: güzel ama nasıl yazıyolar bunlarla Genişletmek için tıkla ... bunlar yazmak için yapılmamış sanırım.daha çok göstermelik olabilir
baby01' Alıntı: güzel ama nasıl yazıyolar bunlarla Genişletmek için tıkla ... bunlar yazmak için yapılmamış sanırım.daha çok göstermelik olabilir